Már megint Ramsay...ezúttal egér az étteremben

Gordon Ramsayvel megtörtént az, amit csak rémálmaiban gondolt volna: egyik londoni éttermében a vendégek egy futkározó egérre lettek figyelmesek. Az étterembe ki kellett hívni a rágcsálóirtókat, a sztárséf pedig utólag magyarázkodhatott - írja az EST.hu.

A szigorúságáról és szókimondásáról is elhíresült brit tévés szakács, Gordon Ramsey londoni grilléttermébe rágcsálóirtókat kellett hívni, mert a vendégek egy az asztalok közt futkosó egeret vettek észre – írja a WENN. Az állatot az étterem kétségbeesett személyzete vette üldözőbe, de végül kénytelenek voltak szakemberek segítségét is igénybe venni.

A rágcsáló feltűnése nagy felháborodást váltott ki a vendégek közt, akik nehezen hitték el, hogy mindez London egyik legjobb éttermében történt. Az incidens főleg az egerektől rettegő női vendégeknek okozott nehéz perceket, de természetesen senki sem örült a hívatlan látogatónak. Végül Gordon Ramsey szóvivője kért nyilvánosan bocsánatot, bizonygatva, hogy a rágcsálóirtók távozása után az étterem újra tiszta, az ott tartózkodás pedig az egészségre ártalmatlan.

Gordon Ramsey-ra amúgy nem először jár rá a rúd mostanában, már tavaly azt csiripelték a verebek, hogy pénzügyi nehézségekkel küzd, idén pedig lelépett az üzlettársa is, aki egyébként az apósa is egyben. Mindemellett a kárkomkodós szakács négy éttermét tavaly Anglia legkiábrándítótt éttermei közé választották, a közelmúltban pedig már a második olyan szakács lett öngyilkos, aki a műsorában szerepelt. Ramsay-nak azonban mindezek ellenére sem kell félnie az éhenhalástól, összesen 16 Michelin-csillag tulajdonosa, az éttermein kívül könyvei is szépen jövedelmeznek, nevét és tévéműsorait pedig szerte a világon ismerik. (forrás: WENN / est.hu / musicrooms.net)


Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.
Tojásválság az USA-ban

Tojásválság az USA-ban 

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának adatai alapján a tojás ára soha nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.