Megérkezett a Kifli Bisztró

Mostantól Budapest neves éttermeinek minőségi kínálatát házhoz viszik a Kiflis futárok, ebben az új szolgáltatásban a megszokott finom ízek, séfek által készített éttermi minőségű ételek kínálata szerepel.

A kifli.hu környezettudatos start up-ként környezetkímélő módon, a hazai vendéglátók és termelők támogatását szem előtt tartva indította el szolgáltatását.

A vásárlók 2 adagot tudnak rendelni egyszerre, környezetbarát papírdobozban és zacskóban, így kevesebb műanyag kerül felhasználásra, mint egy átlagos készétel rendelése esetén. Az éttermekben a séfek fokozottan figyelnek arra, hogy hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készüljenek a fogások, így valódi ízek harmóniájával találkozhatunk.

 
A Kifli kínálatában egyedülálló módon a neves Meatology étterem, valamint a Zsidai Home 4 éttermének fogásai szerepelnek: a méltán híres 21 Magyar Étterem, a Baltazár, a trendi Spíler és az elegáns Opera Café.

Kedvenc fogásainkat limitált ideig bevezető áron, majd ezt követően is az étterminél kedvezőbb áron rendelhetjük meg, akár a további napi online bevásárlással együtt.

Hogyan működik?

Egyszerűen, mégis megidézve a megszokott éttermi élményeket: az étterem elkészíti a kívánt ételt, amelyet egyedülálló sokkoló-hűtéses technológiával frissen csomagolnak, majd a „vendég” otthon már csak az utolsó simításokat végzi el rajtuk.

Az ízekért a séfek, a profizmusért és gyorsaságért a Kifli felel, vállalva, hogy akár 4 óra alatt az otthonokba viszik a budapestiek kedvenc ízeit, a magyar klasszikusoktól, az omlós steaken át, a kézzel nyújtott kovászos pizzáig.

„Büszke

vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően - mondta Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője.

„2020-ban hoztuk létre a Zsidai Home-ot azzal a céllal, hogy az éttermi étkezés otthoni, fenntartható módjával ismertessük meg vendégeinket. Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség és egyre többen tudják a klasszikus készétel házhozszállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak a Zsidai Home-mal, mintha készételt szállíttatnának házhoz” - mondta Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.

„2020 tavaszán adott volt a technológia és a kapacitás, így jött az ötlet, hogy juttassuk el közvetlenül a vendégeink otthonába a Meatology klasszikusokat. Csak alapkonyhát, sütőt vagy serpenyőt igénylő éttermi ízélményt nyújtó ételek, 5-10 perc alatt bárhol. A Kiflivel több hónapja dolgozunk közösen a termékeken, és nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a Kifli Bisztró indulásának. Meatology minőség akár 4 órán belül, elfogadható áron az asztalodon” - tette hozzá Pataky Tibor, a Meatology étterem megálmodója.

Forrás: Store Insider


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.