Megnyílt a Cafe Frei Ferihegyen

Kiemelkedő minőségű hazai kávéház lánc nyitotta meg új egységét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a 2 B oldali utasmólón immár a Cafe Frei kávékülönlegességei mellett várhatják az utasok a gép indulását.

Méltán híres kávékülönlegességek, üdítők, szendvicsek és saláták közül választhatnak azok az utasok, akik az indulás előtt betérnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2 B oldali utasmólóján megnyílt Cafe Frei kávézóba. A hazai kávéházlánc február 1. óta mintegy 220 négyzetméteren, páratlan kilátással a repülőgépekre és széles kínálattal várja az utasokat egy indulás előtti frissítőre. Az ünnepélyes átadáson részt vett a kávéház - üzemeltető Cafe Frei Central Europe Kft. tulajdonosa, Frei Tamás is. Elmondta: „Amikor több mint tíz évvel ezelőtt útjára indítottuk az első kávéházunkat, az is nagy kérdés volt számunkra, hogy sikerül - e Magyarországon kávéházlánccá fejlődnünk. A hazai terjeszkedés után a külföldi kávézók megnyitása volt a következő nagy lépés a vállalkozás életében; immár jelen vagyunk sok más ország mellett Franciaországban és Dubajban is. Ezek után is különleges kihívás volt egy olyan exkluzív környezetbe beilleszkedni , mint amilyen a repülőtér világa. Épp ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy itt lehetünk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – ez igazi mérföldkő a számunkra.”

„A repülőtér számára az egyik legfontosabb igény, hogy utasaink minőségi időt tölthessenek a repülőtéren az indulás előtt .” – hangsúlyozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: - „Folyamatosan dolgozunk azon, hogy az utazás élménye már a repülőtéren kezdetét vegye. Egy különlegesen jó kávé mellett a legkönnyebb ráhangolódni az előttünk álló útra: a Café Frei kínálatában pedig biztosan mindenki megtalálja a z ízlésének legjobban megfelelő kávékülönlegességet; különösen nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen színvonalas magyar kávézót adhatunk át a Budapestről induló utasoknak.”

Forrás: Turizmus Online


Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.
Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.