Az étlapon olyan különleges fogások szerepelnek, mint a lágy etyeki kecskesajt friss málnával és madársalátával, vagy a wagyu bélszínnel készült cézár saláta, amely a klasszikusok szerelmeseinek is különleges élményt nyújt.
A hagyományos ízek kedvelői sem maradnak kedvenc fogások nélkül: a gazdag húsleves és a házias marhagulyás továbbra is az étlap része.
Fotó: Rókusfalvy Birtok
A főételek között igazi kulináris remekművek találhatóak: az egészben sült pisztráng pórés-vajas burgonyával és fehérbormártással a könnyedebb ételek kedvelőinek készült, míg a szaftos rib eye steak ördögszekérgombával és grillezett paradicsommal a húsimádók kedvence lesz. A szalontüdő szalvétagombóccal pedig méltán vált ikonikus fogássá.
A menü végén pedig aranygaluska vaníliasodóval vagy a cseresznyés panna cotta sült mandulával méltó befejezése egy hangulatos ebédnek vagy vacsorának.