Osztrigabár a Budai Vár egyetlen skybarjában

Budapest legmagasabban fekvő ötcsillagos szállodájának a tetején, elképesztő panorámával idén már második szezonjával várja a vendégeket a White Raven Skybar & Lounge.

A bár kínálata, szolgáltatásai, programjai és a lenyűgöző környezet a köré a gondolat köré épül, hogy minden érzékszervre hatni tudjon.

Ez inspirálta az újraalkotott ital és bárétel koncepciót is, ráadásul mindezt, a szakemberek elkötelezettségének köszönhetően, fenntartható módon.

Ebbe a koncepcióba illeszkedve az állandó kínálat mellett, augusztustól minden szerdán osztrigabár is várja a White Raven Skybar & Lounge vendégeit. Heti rendszerességgel, szerdánként 18.00-22.00 óra között az ínyenc élvezeteknek hódolhat, aki meglátogatja a budai várban található skybart.

Az osztrigabár egyedileg válogatott, kifinomult, francia kagyló kínálatával, elegáns italpárjaikkal és különleges pezsgőkkel kényezteti az érzékeket Budapest páratlan látképe felett.

A White Raven Skybar & Lounge osztriga sommelier-je, Szabó Péter, az Osztriga Sommelier cég alapítója, szakértő, akinek bemutatójával mindenki betekintést nyerhet az osztriga bontás és az osztriga fogyasztás rituáléjába.

A kirobbanó ízélményt a megfelelő ital ajánlásával teszi a White Raven csapata tökéletessé.

A kínálatból:

• Bretonos, Kreinbacher Classic Brut 0,15 l (magyar pezsgő)

• Cancale, Beluga Gold line 0,04 l (orosz vodka)

• Gillardeau, Domain Lavantureux Chablis 0,15 l (francia fehérbor)

• Krystale, Piper Heidsieck Cuveé Brut 0,15 l (champagne)

Forrás: White Raven / Turizmus Online


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.