Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo

Ha a korlátozások engedik, április végén nyit a Monyo Land a X. kerületben átlag heti két koncerttel.

Még az első hullám után, 2020 nyarán beszélgetett testvérlapunk, a Kreatív a Monyo csapatával arról, hogyan vészelte át a kocsmák bezárását, a bezárkózást a kisüzemi sörfőzde, és már akkor szóba került, hogy 2021 a költözésről szól majd a cég számára.

Most kiderült, hogy az új főzde egyben szabadtéri szórakozóhelyként lép be a budapesti éjszakai életbe, Monyo Land néven, a X. kerületben, a Ferihegyi Gyorsforgalmi út közelében. Veres Péter, a Monyo Land rendezvényszervezője, és Németh Antal, társtulajdonos online sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a főzde melletti 5 ezer négyzetméteres területen rendezik be a koncerthelyszínt, ahova maximum 1500 főt engednek majd be.

Ha a járványhelyzet engedi, heti két koncerttel terveznek hétvégenként, a fellépők között pedig már biztosan ott lesz a Bëlga, a Carson Coma, a Péterfy Bori & Love Band, a Ricsárdgír vagy a Lóci játszik. A helyszínre buszos különjárat is indul, de tömegközlekedéssel a Kökitől is rövid buszút vezet a főzdéhez. A kerékpárral érkezőknek nagy befogadóképességű tárolót is kialakítanak.

{youtube|id=9t_UA8HazcE|width=580}

Az új helyszín nem csak esti koncerthelyszín lesz, hiszen a Monyo taproomot is nyit 32 csappal az új helyszínen, és lesznek szervezett főzdelátogatások, illetve bérelhető termek is cégek, rendezvények számára. Újdonságként péküzemet is nyit a Monyo a helyszínen.

A Monyo Land megnyitását videós reklámkampány előzi majd meg februártól kezdődően, ebben a márka nagykövete lesz Sena, Papp Szabi és Szirmai Gergő is.

Bár a helyszín maximális befogadóképessége 1500 fő, amennyiben az aktuális intézkedések a rendezvények megtartását alacsonyabb létszámhoz kötik, a MONYO Land ez esetben is megnyitja kapuit, az aktuális szabályokat betartva.

 

Forrás: Kreatív Online


Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.