Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo

Ha a korlátozások engedik, április végén nyit a Monyo Land a X. kerületben átlag heti két koncerttel.

Még az első hullám után, 2020 nyarán beszélgetett testvérlapunk, a Kreatív a Monyo csapatával arról, hogyan vészelte át a kocsmák bezárását, a bezárkózást a kisüzemi sörfőzde, és már akkor szóba került, hogy 2021 a költözésről szól majd a cég számára.

Most kiderült, hogy az új főzde egyben szabadtéri szórakozóhelyként lép be a budapesti éjszakai életbe, Monyo Land néven, a X. kerületben, a Ferihegyi Gyorsforgalmi út közelében. Veres Péter, a Monyo Land rendezvényszervezője, és Németh Antal, társtulajdonos online sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a főzde melletti 5 ezer négyzetméteres területen rendezik be a koncerthelyszínt, ahova maximum 1500 főt engednek majd be.

Ha a járványhelyzet engedi, heti két koncerttel terveznek hétvégenként, a fellépők között pedig már biztosan ott lesz a Bëlga, a Carson Coma, a Péterfy Bori & Love Band, a Ricsárdgír vagy a Lóci játszik. A helyszínre buszos különjárat is indul, de tömegközlekedéssel a Kökitől is rövid buszút vezet a főzdéhez. A kerékpárral érkezőknek nagy befogadóképességű tárolót is kialakítanak.

{youtube|id=9t_UA8HazcE|width=580}

Az új helyszín nem csak esti koncerthelyszín lesz, hiszen a Monyo taproomot is nyit 32 csappal az új helyszínen, és lesznek szervezett főzdelátogatások, illetve bérelhető termek is cégek, rendezvények számára. Újdonságként péküzemet is nyit a Monyo a helyszínen.

A Monyo Land megnyitását videós reklámkampány előzi majd meg februártól kezdődően, ebben a márka nagykövete lesz Sena, Papp Szabi és Szirmai Gergő is.

Bár a helyszín maximális befogadóképessége 1500 fő, amennyiben az aktuális intézkedések a rendezvények megtartását alacsonyabb létszámhoz kötik, a MONYO Land ez esetben is megnyitja kapuit, az aktuális szabályokat betartva.

 

Forrás: Kreatív Online


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.