Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo

Ha a korlátozások engedik, április végén nyit a Monyo Land a X. kerületben átlag heti két koncerttel.

Még az első hullám után, 2020 nyarán beszélgetett testvérlapunk, a Kreatív a Monyo csapatával arról, hogyan vészelte át a kocsmák bezárását, a bezárkózást a kisüzemi sörfőzde, és már akkor szóba került, hogy 2021 a költözésről szól majd a cég számára.

Most kiderült, hogy az új főzde egyben szabadtéri szórakozóhelyként lép be a budapesti éjszakai életbe, Monyo Land néven, a X. kerületben, a Ferihegyi Gyorsforgalmi út közelében. Veres Péter, a Monyo Land rendezvényszervezője, és Németh Antal, társtulajdonos online sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a főzde melletti 5 ezer négyzetméteres területen rendezik be a koncerthelyszínt, ahova maximum 1500 főt engednek majd be.

Ha a járványhelyzet engedi, heti két koncerttel terveznek hétvégenként, a fellépők között pedig már biztosan ott lesz a Bëlga, a Carson Coma, a Péterfy Bori & Love Band, a Ricsárdgír vagy a Lóci játszik. A helyszínre buszos különjárat is indul, de tömegközlekedéssel a Kökitől is rövid buszút vezet a főzdéhez. A kerékpárral érkezőknek nagy befogadóképességű tárolót is kialakítanak.

{youtube|id=9t_UA8HazcE|width=580}

Az új helyszín nem csak esti koncerthelyszín lesz, hiszen a Monyo taproomot is nyit 32 csappal az új helyszínen, és lesznek szervezett főzdelátogatások, illetve bérelhető termek is cégek, rendezvények számára. Újdonságként péküzemet is nyit a Monyo a helyszínen.

A Monyo Land megnyitását videós reklámkampány előzi majd meg februártól kezdődően, ebben a márka nagykövete lesz Sena, Papp Szabi és Szirmai Gergő is.

Bár a helyszín maximális befogadóképessége 1500 fő, amennyiben az aktuális intézkedések a rendezvények megtartását alacsonyabb létszámhoz kötik, a MONYO Land ez esetben is megnyitja kapuit, az aktuális szabályokat betartva.

 

Forrás: Kreatív Online


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.