Topkoktélok az A38 hajó teraszán

Augusztus elejétől egyedülálló koktélbár az esti bulira hangolódáshoz Budapest egyik legkülönlegesebb szórakozóhelyén, az A38 Hajó teraszán.

Izgalmas helyszínnel bővült Budapest egyik ikonikus szórakozóhelye, az A38 Hajó. Az augusztus elején debütáló Schweppes Teraszon a koktélozás szerelmesei ezentúl frissítő italok mellett kapcsolódhatnak ki munka után, vagy hangolódhatnak az esti bulira. A márka jellegzetes ízvilágú termékeiből készült koktélok különlegessé tehetnek egy hétköznapi összejövetelt, de kiváló kiegészítői lehetnek a jelentősebb események megünneplésének is. Az itallapon szerepel egy egyedi, a helyszín által inspirált Schweppes signature koktél is, amit a vendégek csak az A38 Hajón kóstolhatnak.

„ Az A38 Hajó egyedi adottságait kihasználva sikerült egy olyan különleges teret kialakítanunk, ami jól tükrözi a márka és a koktélok prémium minőségét és jellegzetes ízvilágát. Bízunk benne, hogy rengeteg új élmény és vidám pillanat helyszíne lesz a koktélbár, mondta Bara Boglárka, a Szentkirályi Magyarország senior brand menedzsere a nyitás alkalmával.

Az új bárnak helyt adó, több mint 15 éves múltra visszatekintő kulturális színtér Budapest egyik legjobban felszerelt koncerthelyszíne, ahol a látogatók hétről hétre változatos előadóművészeti programokon, kiállításokon és népszerű előadók koncertjein szórakozhatnak.  Az exkluzív Schweppes Terasz letisztult és modern arculatát a Positive Adamsky álmodta meg.  „Roppant szerencsések vagyunk, hogy a járványhelyzet alatt ilyen nagy volumenű fejlesztést tudtunk eszközölni a Schweppes csapatának köszönhetően. Egy egyedi hangulatú, exkluzív tér született, ahol a látogatóink számára unikális atmoszférát és élményeket biztosíthatunk. A megújult terasz fémes, progresszív forma- és színvilágával úgy illeszkedik a Hajó tereihez, hogy egyszerre ki is emelkedik közülük. Ráadásul nem csak a tér hoz a csapatunk és a közönségünk számára újdonságokat: a nyári szezonban minden évben kiemelt szerepet kap a koktélkínálatunk tökéletesítése”, mondta Berta Zsuzsi, az új terasznak helyet adó A38 Hajó digitális marketing vezetője.

Forrás: Turizmus Online

Forrás: Szentkirályi Magyarország


Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.