Topkoktélok az A38 hajó teraszán

Augusztus elejétől egyedülálló koktélbár az esti bulira hangolódáshoz Budapest egyik legkülönlegesebb szórakozóhelyén, az A38 Hajó teraszán.

Izgalmas helyszínnel bővült Budapest egyik ikonikus szórakozóhelye, az A38 Hajó. Az augusztus elején debütáló Schweppes Teraszon a koktélozás szerelmesei ezentúl frissítő italok mellett kapcsolódhatnak ki munka után, vagy hangolódhatnak az esti bulira. A márka jellegzetes ízvilágú termékeiből készült koktélok különlegessé tehetnek egy hétköznapi összejövetelt, de kiváló kiegészítői lehetnek a jelentősebb események megünneplésének is. Az itallapon szerepel egy egyedi, a helyszín által inspirált Schweppes signature koktél is, amit a vendégek csak az A38 Hajón kóstolhatnak.

„ Az A38 Hajó egyedi adottságait kihasználva sikerült egy olyan különleges teret kialakítanunk, ami jól tükrözi a márka és a koktélok prémium minőségét és jellegzetes ízvilágát. Bízunk benne, hogy rengeteg új élmény és vidám pillanat helyszíne lesz a koktélbár, mondta Bara Boglárka, a Szentkirályi Magyarország senior brand menedzsere a nyitás alkalmával.

Az új bárnak helyt adó, több mint 15 éves múltra visszatekintő kulturális színtér Budapest egyik legjobban felszerelt koncerthelyszíne, ahol a látogatók hétről hétre változatos előadóművészeti programokon, kiállításokon és népszerű előadók koncertjein szórakozhatnak.  Az exkluzív Schweppes Terasz letisztult és modern arculatát a Positive Adamsky álmodta meg.  „Roppant szerencsések vagyunk, hogy a járványhelyzet alatt ilyen nagy volumenű fejlesztést tudtunk eszközölni a Schweppes csapatának köszönhetően. Egy egyedi hangulatú, exkluzív tér született, ahol a látogatóink számára unikális atmoszférát és élményeket biztosíthatunk. A megújult terasz fémes, progresszív forma- és színvilágával úgy illeszkedik a Hajó tereihez, hogy egyszerre ki is emelkedik közülük. Ráadásul nem csak a tér hoz a csapatunk és a közönségünk számára újdonságokat: a nyári szezonban minden évben kiemelt szerepet kap a koktélkínálatunk tökéletesítése”, mondta Berta Zsuzsi, az új terasznak helyet adó A38 Hajó digitális marketing vezetője.

Forrás: Turizmus Online

Forrás: Szentkirályi Magyarország


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.