Új értékesítési igazgató a Drehernél

Szilágyi Csaba a Jacobs Douwe Egberts amszterdami központjából érkezett a nagymúltú magyar vállalathoz.

Ez év júniusától Szilágyi Csaba felel a Dreher termékek értékesítésével összefüggő feladatokért. Az új vezető széleskörű magyarországi és nemzetközi tapasztalatokkal bír ezen a szakmai területen, a Dreherhez a Jacobs Douwe Egberts amszterdami központjából érkezett - írja a Store Insider.

Szilágyi Csaba a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerzett közgazdász diplomát. Szakmai pályafutását 2002-ben a Procter&Gamble-nél kezdte. 2010-ben csatlakozott a Jacobs Douwe Egbertshez, ahol kezdetben értékesítési csoportvezetőként ő irányította az országos értékesítési csapat munkáját és a hazai kiskereskedelmi láncok értékesítésével foglalkozó csapatokat.

 

Szilágyi Csaba (Forrás: Dreher)

„Ahogy felmerült a lehetősége, hogy az egyik legnagyobb múlttal rendelkező hazai vállalatnál folytassam a karrierem, azonnal tudatosult bennem, hogy nagyon könnyen tudok azonosulni a Dreher üzletpolitikájával, értékeivel, hagyományaival. Izgalmas és megtisztelő feladat, hogy egy ilyen nagy múltú cég jövőjének alakításában részt vehetek. Bízom benne, hogy az FMCG terén szerzett jelentős tapasztalatom és az értékesítési szervezet jövőképének és stratégiai céljainak kialakításához szükséges kereskedelmi érzékem révén nagyban hozzá tudok járulni a Dreher következő sikeres éveihez, évtizedeihez.” – mondta el Szilágyi Csaba kinevezése kapcsán.



Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.