Új közép-európai vezető a Marsnál

A Mars, a világ egyik legnagyobb édesség-, rágógumi-, élelmiszer- és kisállateledel-gyártója Daniela Hlavackovát nevezte ki új közép-európai kereskedelmi igazgatójává, áll ezzel kapcsolatban küldött közleményükben.

Daniela korábban Szlovákia piaci igazgatója volt, most a régió négy országában - Csehországban, Romániában, Magyarországon és Szlovákiában – lesz felelős a marketingtevékenységért és az ezáltal ösztönzött növekedésért.

Daniela 2006-ban csatlakozott a Marshoz, és az évek során számos pozíciót töltött be a marketing területén, többek között a Wrigley UK-nál, nemzetközi megbízatásban mint tevékenységvezető, majd regionális szerepkörben, mint marketingmenedzser. Éppen tíz éve dolgozott a Marsnál, amikor lehetőséget kapott arra, hogy a közép-európai vezetői csapat tagjává váljon a rágógumi és édesség szegmens marketingigazgatójaként.

2020 elején Daniela is új kihívást vállalt, és az értékesítés területére lépett, hogy tapasztalatát gyarapítsa és tehetségét fejlessze azzal, hogy Szlovákia piaci igazgatója lett. Ez a szerepkör lehetőséget biztosított számára, hogy értékes operatív tapasztalatot szerezzen az értékesítés és az ügyfélkezelés területén, és átfogó piaci felelősséget vállaljon az ország üzleti teljesítményéért.

Új szerepében, mint közép-európai kereskedelmi igazgató, Daniela a Mars közép-európai régió négy országában, a Mars összes szegmensében (rágógumi és édesség, csokoládé, kisállateledel és élelmiszer) a minőségi növekedés és a marketingtevékenység előmozdításáért lesz felelős. Nemcsak a marketing és az értékesítés terén szerzett értékes tapasztalatát, hanem a tehetségfejlesztés iránti szenvedélyét és az eredmények iránti erős törekvését is magával hozza.

Daniela James McGrath-ot váltja ebben a pozícióban, aki szintén a Marsnál folytatja karrierjét, Svédország piaci igazgatójaként.

Daniela Hlavackova kinevezésével a Mars egyben a női egyenjogúság napjának 101. évfordulóját is ünnepli. Ez egy fontos ügy a Mars számára, hiszen a vállalat célja, hogy a nemek közötti egyenlőség megvalósításán dolgozzon a munkaerőpiacon, csökkentse a nemi előítéleteket, rugalmasságot és támogatást nyújtson a különböző életszakaszokban lévő nőknek, és lehetőséget biztosítson számukra a vezetői pozíciók eléréséhez.

 

 

Forrás: Flow pr


Határokon átívelő ízek – két séf, három azonos alapanyaggal

Határokon átívelő ízek – két séf, három azonos alapanyaggal 

Gasztropárbaj a Michelin-csillagok árnyékában.
Növelte árbevételét a Zwack

Növelte árbevételét a Zwack 

A Zwack Unicum Nyrt. a 2024 április 1. és 2025 március 31. közötti 2024/2025-ös üzleti évben bruttó 38,788 milliárd forint árbevételt ért el.
Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől

Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől 

Közel 430 millió forint támogatással valósította meg a fejlesztést.
Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában

Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában 

Több, mint négy százalékkal többet készítette tavaly, mint 2023-ban.
A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.