Új marketing igazgató a KOMETA-nál

A spanyolországi KOMETA vezetése után az anyacég marketing igazgatói székébe érkezett 2022 elején Vittorio Gatta.

Az olasz szakember több mint 20 éves nemzetközi piacon szerzett tapasztalattal rendelkezik főképp az FMCG piacról. Elődje, Rédey Iván továbbra is külső tanácsadóként segíti a piacvezető húsipari céget.

 

Vittorio Gatta 2022 elejétől tölti be a kaposvári KOMETA marketing igazgatói pozícióját. Az olasz szakember előtte a vállalat spanyolországi cégét vezette, legfőbb céljai az erős portfólió menedzsment megvalósítása, a termékinnovációk ösztönzése, valamint a marketingkommunikációs kiadások megtérülésének növelése.

Az új marketingigazgató pályafutását vezető pozíciókban töltötte, főként az FMCG szektorban, multinacionális és családi tulajdonú vállalatoknál. Nemzetközi tapasztalatot szerzett Spanyolországban és Oroszországban, valamint szülőhazájában, Olaszországban, legújabb megbízatása pedig Budapestre szól.

Jelentős húsipari tapasztalattal rendelkezik, hiszen a Kraft élelmiszeripari márkájához tartozó Oscar Mayer spanyolországi, majd az európai piacvezető Campofrio Food Group spanyolországi és oroszországi marketingigazgatójaként dolgozott.

Pályafutása csúcspontjai közé tartozik, hogy különböző spanyol FMCG vállalatoknál fogyasztóorientált szervezeteket alakított át, amelyek képesek nyereségesen és fenntartható módon növekedni. A Campofrio Food Group számára új termékcsaládokat és kategóriákat is vezetett be, amelyeket a spanyol FMCG-piac legsikeresebb innovációi között tartanak számon.

 

 


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.