Új vezérigazgató jön a HEINEKEN Hungária élére

Nikos Zois veszi át Geert Swaanenburg helyét 2021 október elsejétől a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. vezérigazgatói posztján. A pozíciót 2018 óta betöltő holland szakember a HEINEKEN Németország ügyvezető igazgatójaként folytatja pályafutását.

Új felsővezető irányítja a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. magyarországi tevékenységét 2021 október 1-től. Geert Swaanenburg helyét a görög Nikos Zois veszi át a vezérigazgatói székben.

Geert Swaanenburg, akit 2018 novemberében neveztek ki a magyarországi vállalat élére, a HEINEKEN Németország ügyvezető igazgatójaként Berlinben folytatja pályáját.

Nikos Zois immár 30 éve erősíti a HEINEKEN csapatát. 2019 óta a szerbiai leányvállalat ügyvezetőjeként dolgozott, azt megelőzően pedig több mint két éven át a vállalat bulgáriai egységét vezette. 2010 óta tagja a vállalat managementjének, akkor nevezték ugyanis ki a HEINEKEN görögországi sales igazgatójának. Előtte számos pozícióban dolgozott az értékesítés területén.

Az új vezérigazgató feladata az EVERGREEN stratégia megvalósítása lesz Magyarországon, valamint a HEINEKEN piaci részesedésének további növelése a prémium kategóriában. A cél az, hogy a vállalat működése során folyamatosan szem előtt tartsa a vásárlói igények alakulását, a költséghatékonyságot és a fenntarthatósági szempontokat. Emellett Nikos Zois kulcsfontosságúnak tartja a munkatársak elkötelezettségének, motivációjának fenntartását is.

„A siker receptje szerintem az, hogy a vállalat még több, a hazai gazdasági növekedést ösztönző, a társadalmi jólétet és a fenntarthatóságot szolgáló új értéket állítson elő, így a HEINEKEN Hungária szerepe, mint az ország egyik legjobb munkáltatója is tovább erősödjön”, mondta Nikos Zois.

Forrás: Store Insider


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.