Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingvezetője elmondta: „Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen rangos versenyen nyert aranyérmet a Törley Alkoholmentes Rosé. Pezsgőink az év során számos aranyérmet szereztek a nemzetközi versenyeken, ám nagy örömünkre szolgál, hogy az alkoholmentes kategóriában is ilyen rangos elismeréssel díjaztak minket!”
A Törley Alkoholmentes különleges odafigyelést igénylő gyártási folyamaton megy keresztül, amely lehetővé teszi, hogy megőrizze a pezsgőkre jellemző frissességet, gazdag ízvilágot és eleganciát, olvasható a Store Insider cikkében.
Mint írják, az ital elkészítése során az alapborokat erjesztéssel hozzák létre, amelynek során kialakulnak az íz- és zamatjegyek. Ezt követően egy alacsony hőmérsékleten végzett desztillációs eljárással távolítják el az alkoholt a termékből.