Újabb KFC nyit Budapesten

Június 3-án, pénteken a Mammut II-ben nyílik meg a legújabb hazai KFC gyorsétterem. Az átadásra kerülő üzletben akciókkal, meglepetésekkel várnak minden vendéget.

A Kentucky Fried Chicken a világ legnépszerűbb csirkére specializálódott étteremlánca. Sikerének kulcsa a titkos recept, amit az alapító, Harland Sanders alkotott meg 1940-ben. Első éttermében kilenc évig tökéletesítette receptjét, míg megtalálta a 11 gyógynövény és fűszer ideális arányát. A KFC az eredeti Kentucky mellett már olyan különlegességekkel is várják vendégeiket, mint a Hot&Spicy csirke vagy az egyedülálló Twister szendvics. A folyamatos újításoknak köszönhetően született meg a hatalmas Grander szendvics és a kényeztető Krushers desszertital is.

A KFC csirke egyedi zamatát a titkos recept és a friss, kiváló minőségű alapanyagok garantálják. Ételeik elkészítése során csak friss – soha sem fagyasztott – csirkét használnak, amit hazai partnereik hetente ötször szállítanak hozzájuk. Salátáik a friss zöldségek miatt ilyen üdék, nem használnak tartósított összetevőket az elkészítésük során. Hamarosan Dél-Pest új szívében, a KÖKI Terminálon is találkozhatnak az étteremlánc finomságaival. A hiánypótló beruházásként megvalósuló bevásárlóközpont színvonalas helyszínt biztosít az új KFC étteremnek. Az igényesen kialakított környezetben kitűnő minőséggel, széles kínálattal várják régi és új vendégeiket. (Franchiseportál)


A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.