Újdonság a nyár pezsgőkínálatában

A Törley Pezsgőpincészet nagy újdonsága ezúttal rózsaszínre festi a világot, ami szintén jégkockákra töltve nyeri el igazán frissítő ízét, és mutatja meg karakteres arcát. Az idei nyár alkoholos újdonsága újabb lendületet ad a hazai pezsgőzés új, legnagyobb trendjének, a jégkockákra töltött pezsgőzésnek, sőt, már komoly, nemzetközi szakmai elismért is magának tudhat a hazai termék.

A tavalyi nyár egyik szenzációja volt a Törley ICE, amely nem csak önmagában volt újdonság a hazai pezsgőkínálatban, de új trendet is teremtett itthon: egy pezsgő, melynek akkor jönnek elő igazi jegyei, ha jégkockákra töltjük. A múlt év sikerei után a Törley Pezsgőpincészet idén nyáron rózsaszínre festi a világot, hiszen megérkezett a Törley ICE PiNK! Egy könnyed, gyümölcsösen frissítő ital, mely tökéletes választás a nyári bulikban a szórakozáshoz, igazi „cool” éltérzés ad a pihenéshez, gyöngyöző, rózsaszín álomvilágban!

Az új ital a Törley Pezsgőpincészet széles kínálatának legújabb gyöngyszeme, amely tovább erősíti a márka elkötelezettségét a minőség és az innováció iránt. A Törley Pezsgőpincészet a hazai pezsgőkultúra meghatározó szereplőjeként büszke arra, hogy újra és újra megújuló kínálatával hozzájárulhat a magyar pezsgőfogyasztók élményeinek gazdagításához és a nemzetközi trendek népszerűsítéséhez.

Az új Törley ICE PiNK! pezsgő megalkotásával egy újabb lépést tettünk afelé, hogy minden alkalomra megtaláljuk a tökéletes pezsgőt. Ezzel a frissítő alkoholos itallal dedikáltan az volt a célunk, hogy elhozzuk a fogyasztóknak a rózsaszín életérzést. De ha már a színeknél tartunk, örömmel mondhatom, hogy a PiNK! is aranyba borult. A nemrég forgalomba került pezsgő, a szakma egyik legelismertebb versenysorozatán, az angliai Global Sparkling Mastersen, pezsgő kategóriában aranyérmet szerzett. A jelentős elismerés igazolja, hogy egy könnyed italnál is fontos a minőség, amit a nívós nemzetközi zsűri véleménye alapján egyértelmű ismertetőjegye a hazai pezsgőpiac egyik legújabb és légiesebb pezsgőjének, a PiNK-nek” – emelte ki, Koczuba Róbert, a Törley pezsgőmestere.

A Törley különlegessége küllemében is követi a ICE pezsgők nemzetközi vonalát, s a hófehér palack dominál, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak. A palack nyakát pedig magával ragadó, rózsaszín fólia díszíti. Ez az exkluzív megjelenés különlegesnek mondható a hazai előállítású pezsgők körében.

Csomay András
Csomay András
Fotó: Törley Pezsgőpincészet

 

„Az új, pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák. Hisszük, hogy a Törley ICE PiNK! megjelenésével ez a fogyasztási trend – a Törley ICE nagy sikere után – tovább erősödik Magyarországon” 

– mondta Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingigazgatója.

A Törley ICE PiNK! bevezetésével párhuzamosan Magyarországon egyedülálló kutatást is útnak indít a Törley Pezsgőpincészet. A PiNK-méter nevű, egyedi számláló segítségével szeretné a cég összegyűjteni a vidám pillantok számát és megtudni azt, hogy miben is rejlik a mi boldogságunk.

A Pink-méter
A Pink-méter
Fotó: Törley Pezsgőpincészet

Az ICE PiNK! alig került forgalomba, de máris a lenyűgözte a közönséget – derült ki az elsőként a Rosalia Borpikniken debütáló PiNK-méter kutatás adataiból. Az eszköz segítségével megérkeztek az első fogyasztói visszajelzések, melyek rendkívül pozitívak. A különleges mérőműszer adatai alapján a válaszadók 94 százaléka odavan a Törley legújabb jégretöltős pezsgőjétől.


Magyar drazsét díjaztak egy rangos európai versenyen

Magyar drazsét díjaztak egy rangos európai versenyen 

Magyar aranyérem az egyik legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyen. És ugyanezen az édes viadalon egy ezüstérmet is odaítéltek a hazai pályázónak.
A spanyol sztárséf is főz a Gourmet Fesztiválon

A spanyol sztárséf is főz a Gourmet Fesztiválon 

A május 24-i, szombat esti hatkezes főzés során Dani García és Giorgio Cavicchiolo (Alelí) valamint Varjú Imre (Flava) séfek együtt főznek.
Határokon átívelő ízek – két séf, három azonos alapanyaggal

Határokon átívelő ízek – két séf, három azonos alapanyaggal 

Gasztropárbaj a Michelin-csillagok árnyékában.
Növelte árbevételét a Zwack

Növelte árbevételét a Zwack 

A Zwack Unicum Nyrt. a 2024 április 1. és 2025 március 31. közötti 2024/2025-ös üzleti évben bruttó 38,788 milliárd forint árbevételt ért el.
Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől

Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől 

Közel 430 millió forint támogatással valósította meg a fejlesztést.
Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában

Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában 

Több, mint négy százalékkal többet készítette tavaly, mint 2023-ban.
A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.