Újdonság a nyár pezsgőkínálatában

A Törley Pezsgőpincészet nagy újdonsága ezúttal rózsaszínre festi a világot, ami szintén jégkockákra töltve nyeri el igazán frissítő ízét, és mutatja meg karakteres arcát. Az idei nyár alkoholos újdonsága újabb lendületet ad a hazai pezsgőzés új, legnagyobb trendjének, a jégkockákra töltött pezsgőzésnek, sőt, már komoly, nemzetközi szakmai elismért is magának tudhat a hazai termék.

A tavalyi nyár egyik szenzációja volt a Törley ICE, amely nem csak önmagában volt újdonság a hazai pezsgőkínálatban, de új trendet is teremtett itthon: egy pezsgő, melynek akkor jönnek elő igazi jegyei, ha jégkockákra töltjük. A múlt év sikerei után a Törley Pezsgőpincészet idén nyáron rózsaszínre festi a világot, hiszen megérkezett a Törley ICE PiNK! Egy könnyed, gyümölcsösen frissítő ital, mely tökéletes választás a nyári bulikban a szórakozáshoz, igazi „cool” éltérzés ad a pihenéshez, gyöngyöző, rózsaszín álomvilágban!

Az új ital a Törley Pezsgőpincészet széles kínálatának legújabb gyöngyszeme, amely tovább erősíti a márka elkötelezettségét a minőség és az innováció iránt. A Törley Pezsgőpincészet a hazai pezsgőkultúra meghatározó szereplőjeként büszke arra, hogy újra és újra megújuló kínálatával hozzájárulhat a magyar pezsgőfogyasztók élményeinek gazdagításához és a nemzetközi trendek népszerűsítéséhez.

Az új Törley ICE PiNK! pezsgő megalkotásával egy újabb lépést tettünk afelé, hogy minden alkalomra megtaláljuk a tökéletes pezsgőt. Ezzel a frissítő alkoholos itallal dedikáltan az volt a célunk, hogy elhozzuk a fogyasztóknak a rózsaszín életérzést. De ha már a színeknél tartunk, örömmel mondhatom, hogy a PiNK! is aranyba borult. A nemrég forgalomba került pezsgő, a szakma egyik legelismertebb versenysorozatán, az angliai Global Sparkling Mastersen, pezsgő kategóriában aranyérmet szerzett. A jelentős elismerés igazolja, hogy egy könnyed italnál is fontos a minőség, amit a nívós nemzetközi zsűri véleménye alapján egyértelmű ismertetőjegye a hazai pezsgőpiac egyik legújabb és légiesebb pezsgőjének, a PiNK-nek” – emelte ki, Koczuba Róbert, a Törley pezsgőmestere.

A Törley különlegessége küllemében is követi a ICE pezsgők nemzetközi vonalát, s a hófehér palack dominál, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak. A palack nyakát pedig magával ragadó, rózsaszín fólia díszíti. Ez az exkluzív megjelenés különlegesnek mondható a hazai előállítású pezsgők körében.

Csomay András
Csomay András
Fotó: Törley Pezsgőpincészet

 

„Az új, pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák. Hisszük, hogy a Törley ICE PiNK! megjelenésével ez a fogyasztási trend – a Törley ICE nagy sikere után – tovább erősödik Magyarországon” 

– mondta Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingigazgatója.

A Törley ICE PiNK! bevezetésével párhuzamosan Magyarországon egyedülálló kutatást is útnak indít a Törley Pezsgőpincészet. A PiNK-méter nevű, egyedi számláló segítségével szeretné a cég összegyűjteni a vidám pillantok számát és megtudni azt, hogy miben is rejlik a mi boldogságunk.

A Pink-méter
A Pink-méter
Fotó: Törley Pezsgőpincészet

Az ICE PiNK! alig került forgalomba, de máris a lenyűgözte a közönséget – derült ki az elsőként a Rosalia Borpikniken debütáló PiNK-méter kutatás adataiból. Az eszköz segítségével megérkeztek az első fogyasztói visszajelzések, melyek rendkívül pozitívak. A különleges mérőműszer adatai alapján a válaszadók 94 százaléka odavan a Törley legújabb jégretöltős pezsgőjétől.


MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.
Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Új korszakba lép a Csányi Pincészet

Új korszakba lép a Csányi Pincészet 

A pincészetnél most megtörtént átalakulás nem csupán az üzleti stratégia modernizálását foglalja magában, hanem egy új, naprakész márka kialakítását is.
Jelentős szintet lépett a METRO a szakmai gyakorlatok területén

Jelentős szintet lépett a METRO a szakmai gyakorlatok területén 

Az áruházlánc csatlakozott a duális képzőhelyekhez.
A világ legjobb pezsgői a légitársaság fedélzetén

A világ legjobb pezsgői a légitársaság fedélzetén 

A világ legértékesebb fedélzeti pezsgőkínálatát mutatta be az Emirates.
Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.