Újdonság a nyár pezsgőkínálatában

A Törley Pezsgőpincészet nagy újdonsága ezúttal rózsaszínre festi a világot, ami szintén jégkockákra töltve nyeri el igazán frissítő ízét, és mutatja meg karakteres arcát. Az idei nyár alkoholos újdonsága újabb lendületet ad a hazai pezsgőzés új, legnagyobb trendjének, a jégkockákra töltött pezsgőzésnek, sőt, már komoly, nemzetközi szakmai elismért is magának tudhat a hazai termék.

A tavalyi nyár egyik szenzációja volt a Törley ICE, amely nem csak önmagában volt újdonság a hazai pezsgőkínálatban, de új trendet is teremtett itthon: egy pezsgő, melynek akkor jönnek elő igazi jegyei, ha jégkockákra töltjük. A múlt év sikerei után a Törley Pezsgőpincészet idén nyáron rózsaszínre festi a világot, hiszen megérkezett a Törley ICE PiNK! Egy könnyed, gyümölcsösen frissítő ital, mely tökéletes választás a nyári bulikban a szórakozáshoz, igazi „cool” éltérzés ad a pihenéshez, gyöngyöző, rózsaszín álomvilágban!

Az új ital a Törley Pezsgőpincészet széles kínálatának legújabb gyöngyszeme, amely tovább erősíti a márka elkötelezettségét a minőség és az innováció iránt. A Törley Pezsgőpincészet a hazai pezsgőkultúra meghatározó szereplőjeként büszke arra, hogy újra és újra megújuló kínálatával hozzájárulhat a magyar pezsgőfogyasztók élményeinek gazdagításához és a nemzetközi trendek népszerűsítéséhez.

Az új Törley ICE PiNK! pezsgő megalkotásával egy újabb lépést tettünk afelé, hogy minden alkalomra megtaláljuk a tökéletes pezsgőt. Ezzel a frissítő alkoholos itallal dedikáltan az volt a célunk, hogy elhozzuk a fogyasztóknak a rózsaszín életérzést. De ha már a színeknél tartunk, örömmel mondhatom, hogy a PiNK! is aranyba borult. A nemrég forgalomba került pezsgő, a szakma egyik legelismertebb versenysorozatán, az angliai Global Sparkling Mastersen, pezsgő kategóriában aranyérmet szerzett. A jelentős elismerés igazolja, hogy egy könnyed italnál is fontos a minőség, amit a nívós nemzetközi zsűri véleménye alapján egyértelmű ismertetőjegye a hazai pezsgőpiac egyik legújabb és légiesebb pezsgőjének, a PiNK-nek” – emelte ki, Koczuba Róbert, a Törley pezsgőmestere.

A Törley különlegessége küllemében is követi a ICE pezsgők nemzetközi vonalát, s a hófehér palack dominál, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak. A palack nyakát pedig magával ragadó, rózsaszín fólia díszíti. Ez az exkluzív megjelenés különlegesnek mondható a hazai előállítású pezsgők körében.

Csomay András
Csomay András
Fotó: Törley Pezsgőpincészet

 

„Az új, pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák. Hisszük, hogy a Törley ICE PiNK! megjelenésével ez a fogyasztási trend – a Törley ICE nagy sikere után – tovább erősödik Magyarországon” 

– mondta Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingigazgatója.

A Törley ICE PiNK! bevezetésével párhuzamosan Magyarországon egyedülálló kutatást is útnak indít a Törley Pezsgőpincészet. A PiNK-méter nevű, egyedi számláló segítségével szeretné a cég összegyűjteni a vidám pillantok számát és megtudni azt, hogy miben is rejlik a mi boldogságunk.

A Pink-méter
A Pink-méter
Fotó: Törley Pezsgőpincészet

Az ICE PiNK! alig került forgalomba, de máris a lenyűgözte a közönséget – derült ki az elsőként a Rosalia Borpikniken debütáló PiNK-méter kutatás adataiból. Az eszköz segítségével megérkeztek az első fogyasztói visszajelzések, melyek rendkívül pozitívak. A különleges mérőműszer adatai alapján a válaszadók 94 százaléka odavan a Törley legújabb jégretöltős pezsgőjétől.


Új Executive Chef a Kempinskiben

Új Executive Chef a Kempinskiben 

Bárdos Péter az ötcsillagos szálloda új Executive Chéfje, aki Lévay Ádámot váltja ebben a pozícióban.
Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt

Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt 

A járványos eseteket a magyar határhoz közeli déli területeken találták.
A kormány betiltaná a műhúst?

A kormány betiltaná a műhúst? 

Elkezdődött a vita.
Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli

Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli 

Egy hazai profi séftől egy tökéletes receptet mi is közreadunk.
A kormány betiltja a műhúst?

A kormány betiltja a műhúst? 

Elkezdődött a vita.
Visszatér egy legendás üdítőital

Visszatér egy legendás üdítőital  

A magyar üdítőital-piac egy ikonikus szereplővel bővül: a Traubisoda ismét elérhetővé válik a hazai fogyasztók számára.
Indul a fagylaltszezon: íme, a 2025-ös trendek és árak

Indul a fagylaltszezon: íme, a 2025-ös trendek és árak 

Az idei év egyik slágere a „Dubai csoki” lehet, amely már 2024 végén is nagy sikert aratott.
Ez a spanyol város az európai gasztronómia fővárosa 2025-ben

Ez a spanyol város az európai gasztronómia fővárosa 2025-ben 

Legyőzte Portót, Párizst és Nápolyt, legalábbis a Time Out által megkérdezett gasztroszakértők és több ezer helyi szerint.
Kettő az egyben: hazai kézműves márkák bemutatkozása brunch közben

Kettő az egyben: hazai kézműves márkák bemutatkozása brunch közben 

Egyedülálló környezetben a hazai kézműves márkák.
Rangos elismerés egy gyulai prémium terméknek

Rangos elismerés egy gyulai prémium terméknek 

Aranyérmet kapott a Gyulai Kávélikőr.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.