A saját konyhával, valamint pék- és cukrászműhellyel is rendelkező étterem és pékség már nem csak elviteles ételekkel készül, hanem szombattól ismét meg tudja osztani vendégeivel gyönyörű kertjét és napsütötte teraszát.
A közel 70 fős csapatot a tulajdonos házaspár egyben tartotta a korlátozások ideje alatt is. Együtt átvészelve ezt az időszakot, most nagy lelkesedéssel és teljes erőbedobással készülnek a fokozatos visszatérésre a megszokott működéshez.
A Villa Bagatelle földszintjén található Brótpékség a korlátozások ideje alatt is ellátta a környéket saját készítésű kenyereivel és pékáruival, Csák László pékmester vezetésével.
Szombattól megnyílhat különleges kertje is, ahol a vendégek a bécsi Daniel Moser kávéi, valamint a ház saját készítésű desszertjei és péksüteményei, szendvicsei, salátái és reggelijei közül tudnak válogatni.
Forrás: Turizmus Online