Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és zenei élményt kínál a vendégeknek. Mint a május végi, kissé hűvös időjárással kísért terasznyitó eseményen elhangzott, sok részletében megújult a Hilton Budapest épületének tetején elhelyezkedő White Raven Skybar & Lounge:
mind az ital- és ételkínálat, mind a zenei program újabb szintet lép. Öt új signature, három bohém, két champagne-alapú és egy art koktél közül választhatnak a vendégek ebben a szezonban.
Az idei signature koktéllap különleges tematikát követ: az ötvenes évektől a különböző évtizedek ikonikus slágereit értelmezi újra italok formájában.
A tophely gasztronómiai kínálat szintén magasabb fokozatra kapcsol:
a megújult étlapon nagyobb hangsúlyt kaptak a prémium alapanyagok, a limitált beszerzési forrásból érkező húsok, valamint a vegán és mentes opciók.
Egy tavalyi bestsellerrel, a kókuszbundás rákkal viszont továbbra is találkozhatnak a vendégek.
Ezúttal több, a Távol-Keletre emlékeztető alapanyag jelenik meg, mint amilyen a yuzu, a japán bors, a cseresznyevirág vagy épp a szaké.
– mondta Somlai Tamás, a Hilton gasztronómiai vezetője, aki a skybar koncepciójáért is felel.
A skybar már tavaly óta együttműködik a legendás francia pezsgőházzal, a Laurent-Perrier-vel, idén a partnerkapcsolat új szintre lép.
Ez lesz az első hely Közép-Európában, ahol kereskedelmi forgalomban elérhető lesz a ház Heritage pezsgője, amelyet május 22-én egy különleges champagne vacsora keretében mutattak be.
A nyári kínálatot bemutató est alkalmával a ház bármenedzsere, Bém Tibor összegezte a White Raven-érzés lényegét:
A skybarunk egy komplex élményhelyszín, amely három alappillérre épül: a budapesti panorámára, a kiemelkedő gasztronómiára és az inspiráló zenei világra. A cél, hogy a vendég ne csupán egy ital vagy egy fogás miatt térjen vissza hozzánk, hanem a teljes atmoszféra miatt – egy olyan élményért, amire másnap, sőt mindig emlékezni fog.