A sárvári ötcsillagos ház egy ideig nem fogad vendégeket

A Melea – The Health Concept téli szünetet tart az ünnepi időszakban. A szálloda január 6-tól várja újra vendégeit, és 2025 első hónapjában az egészségtudatosság lesz a fókuszban.  

2024. december 16-tól téli szünetet tart a luxushotel, amely 2025. január 6-tól várja újra a látogatókat, így a köztes időszakban a szálloda nem fogad vendégeket. Mint írják,

a téli bezárás a nemzetközi egészségturisztikai piacon bevett szokás, a hasonló koncepcióval rendelkező versenytársaknál is alkalmazott gyakorlat a téli szabadságolás ebben a hónapban.

Emellett, áll közleményükben, előtérbe helyezi az alkalmazottak munka-magánélet egyensúlyának harmonikus fenntartását is.


Fotó: BDPST Koncept

A szálloda fókuszában az újranyitástól kezdve az egészségtudatosság és az újévi célok elérésének támogatása lesz. Ennek érdekében különleges Detox és Weight-Loss csomagokat is kialakított, amely segítik azon vendégeket, akik méregtelenítéssel, vagy fogyással szeretnék indítani az újévet, miközben a tudatos, egészséges étkezés előtérbe kerül.

 Ahogy nemzetközi versenytársaink, úgy mi is úgy látjuk, hogy az ünnepi időszakban alacsonyabb az érdeklődés az egészségturisztikai piacon, valamint fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink családjaikkal tölthessék az ünnepi időszakot, ezen okok miatt döntöttünk a téli szünet bevezetése mellett

– mondta az év végi zárással kapcsolatban Horváth Bence, a szálloda Duty Managere.


Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.