A 36 esztendős szakember korábban megfordult külföldön, dolgozott Németországbn, Thaiföldön és Montenegróban is. A Bocuse d'Or Selection Hungary február 21-22-i budapesti döntőjébe a legmagasabb pontszámmal került be. (Társlapunk, a Vendég&Hotel online)
A Hertelendyből a Helikonba
2010. február 1-jével a keszthelyi Hotel Helikon konyháján folytatja pályafutását Kostyál Gábor, aki 2007 óta a Kutas-kozmapusztai Hertelendy Kastályszálló konyhafőnökeként dolgozott.

Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra
A budapesti Mövenpick Hotel Budapest Centre története mesébe illő, megjelenése lenyűgöző.

Északi stílus új köntösben – ibis Styles nyitás Tallinnban
Az ibis új helyszínekkel erősíti európai pozícióit a régióban.

Több mint 65 ezer spanyol Airbnb-s szálláshely szűnik meg
Sok spanyol az ilyen rövid távú kiadásokat okolja a lakáshiány súlyosbodásáért.

Szállásfoglalási előrejelzés az idei főszezonra
Magyarország egyik vezető hotel menedzsment szoftverének friss adatai szerint.

Ötcsillagos Maldív-szigeteki szálláshely a világ legjobb szállodái között
Az Ayada Maldives elnyerte a TripAdvisor „Best of the Best” címet a 2025-ös Travelers’ Choice Awards keretében.

Fehér ház a kéklő tó partján – születésnapot ünnepelt a Kenese Bay Garden
Van a Balaton északi partján egy hely, amit, ha egyszer felfedez az ember, szinte biztos, hogy szeretne oda visszatérni.

Átadták az idei Aranynap-díjakat
Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Danubius Hotel Helia megújulásáról
A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában
Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny
Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.