A Spirit Hotel Tripadvisor Certificate of Excellence díjat kapott

A több millió utazó véleményét gyűjtő nemzetközi utazási portál a díjat minden évben az adott vendéglátóhelyre az elmúlt 12 hónapban érkezett értékelések alapján ítéli oda.

A wellness szálloda kozmetikai partnere, a Thalion hivatalos nemzetközi hírlevelében gratulált Spirit Hotel Thermal Spa***** Tripadvisor Certificate of Excellence-díjához, amely nyár elején ismét felkerült a Spirit Hotel dicsőségfalára. A francia Thalion, amely hat éve a Spirit Hotel partnere, elismerően írt az eddigi magas színvonalú szakmai együttműködésről, gratulált a remek szakmai csapathoz és reményét fejezte ki a további eredményes közös munkára vonatkozóan.

A Spirit Hotel már nem először kapta meg a Tripadvisor Certificate of Excellence díját, amellyel az utazási portál a felhasználók megosztott tapasztalatai, értékelései alapján díjazza a legjobb vendéglátóhelyeket. A díj tehát azért különösen értékes, mert a szakmai elismerések mellett ezek azt is megmutatják, hogy a vendégek is örömmel gondolnak az itt töltött pihenésre.

A tengeri algák jótékony hatásaira építő Thalion termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, mely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennáll. Az emberi vérplazmához hasonló összetételű tengervíz mellett a tenger gyümölcsei, az algák a szépség és a wellness érzés valódi forrását jelentik. A franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján található a Thalion kozmetikai laboratórium. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával.

Forrás: Vendég&Hotel Online


Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.