Hamarosan nyit a Wellness Hotel Gyula

Befejeződtek a volt Hotel Agro***, új nevén Wellness Hotel Gyula**** szállodafejlesztési projektjének építési munkálatai. A projektzárás és a belsőépítészeti munkálatok 2011. március 31-re fejeződnek be. A szálloda korábbi 61 szobás kapacitása 68-ra növekedett, valamint 650 négyzetméteres wellness- és szépségfarmmal, egy 24 gépkocsit befogadó mélygarázzsal és 9 gépkocsit befogadó zárt, kamerával megfigyelt parkolóval bővült a ház.

A teljes létesítmény megújult, így az a’la carte étterem és emeleti büfé étterem is, valamint a konyha, a konferenciaterem, a recepció, a hall és valamennyi szobája a szállodának. Lakosztályok kialakítására is sor került, illetve összenyitható családi szobákat, akadálymentesített szobákat, a gyermekeknek játszótermet, a felnőtteknek tv- és kártyaszobát, a sportolni vágyók számára pedig fitnesztermet hoztak létre. A szálloda teljes berendezése is a négycsillagos színvonalnak megfelelően lett kicserélve, illetve eléri a négycsillagos superior kategória követelményeihez kívánatos szintet is. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A fejlesztés költsége 1,1 milliárd forint volt, amihez 423 millió forint támogatást kaptak. 

A korábbi 20 fős dolgozói létszámot 45 főre emelték, hiszen a sikeres működéshez elengedhetetlen a megfelelő szolgáltatási színvonalat biztosító munkatársi létszám kialakítása. A beruházás kezdetekor alkalmazásban álló dolgozók a közel másfél éves beruházási időszak alatt szakmai és idegen nyelvi képzésben vettek részt.

A szállodafejlesztés illeszkedik Gyula városának idegenforgalmi fejlesztési stratégiájához, mely növelni kívánja a minőségi turisztikai szolgáltatások kínálatát.

A Wellness Hotel Gyula**** Wellness, Konferencia és Családbarát Szálló 2011. április 01-jén nyitja meg kapuit.


15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.