Hamarosan nyit a Wellness Hotel Gyula

Befejeződtek a volt Hotel Agro***, új nevén Wellness Hotel Gyula**** szállodafejlesztési projektjének építési munkálatai. A projektzárás és a belsőépítészeti munkálatok 2011. március 31-re fejeződnek be. A szálloda korábbi 61 szobás kapacitása 68-ra növekedett, valamint 650 négyzetméteres wellness- és szépségfarmmal, egy 24 gépkocsit befogadó mélygarázzsal és 9 gépkocsit befogadó zárt, kamerával megfigyelt parkolóval bővült a ház.

A teljes létesítmény megújult, így az a’la carte étterem és emeleti büfé étterem is, valamint a konyha, a konferenciaterem, a recepció, a hall és valamennyi szobája a szállodának. Lakosztályok kialakítására is sor került, illetve összenyitható családi szobákat, akadálymentesített szobákat, a gyermekeknek játszótermet, a felnőtteknek tv- és kártyaszobát, a sportolni vágyók számára pedig fitnesztermet hoztak létre. A szálloda teljes berendezése is a négycsillagos színvonalnak megfelelően lett kicserélve, illetve eléri a négycsillagos superior kategória követelményeihez kívánatos szintet is. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A fejlesztés költsége 1,1 milliárd forint volt, amihez 423 millió forint támogatást kaptak. 

A korábbi 20 fős dolgozói létszámot 45 főre emelték, hiszen a sikeres működéshez elengedhetetlen a megfelelő szolgáltatási színvonalat biztosító munkatársi létszám kialakítása. A beruházás kezdetekor alkalmazásban álló dolgozók a közel másfél éves beruházási időszak alatt szakmai és idegen nyelvi képzésben vettek részt.

A szállodafejlesztés illeszkedik Gyula városának idegenforgalmi fejlesztési stratégiájához, mely növelni kívánja a minőségi turisztikai szolgáltatások kínálatát.

A Wellness Hotel Gyula**** Wellness, Konferencia és Családbarát Szálló 2011. április 01-jén nyitja meg kapuit.


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.