A szálloda csapattagjai: Szíjártó Balázs mesterszakács, Tóth Gyula mesterszakács és Varga Zsuzsanna, cukrász voltak.
A nyertes ételsorunk: Előétel: füstölt sonkapraliné lilahagyma zselékocsonyával, salátarozettával, snidlinges mustárszósszal. Leves: tárkonyos zöldbableves vadnyúlpörkölttel töltött derelyével. Főétel: rozmaringos báránycsülök Tihanyi Rose báránypecsenyelével, gabonásrétes variációval. Desszert: Füredi must mignon, szeder öntettel.
A zsűriben részt vett Balai Attila, az Anna Grand Hotel**** Wine&Vital séfje is, akit a napokban az eddigi színvonalas és elhivatott szakmai munkája és sikerei elismeréseként a SZÖVETSÉGI ZSŰRITAG ÉRDEMÉREM kitüntetésében részesítették a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnökség ülésén Budapesten.