A szálloda csokoládéját a Pannonia Fantasia-t múlt hét csütörtökön mutatták be a sajtó, a szakemberek és a nagyközönség előtt. A sajtótájékoztatón a csokoládé készítői beavatták a jelenlévőket néhány műhelytitokba. Eszerint a csokoládé tartalmaz Ghánából valamint Venezuelából származó csokoládét, ami már önmagában is ízletes párosítás, azonban a szálloda bora, a limitált palackozású Pannonia Cuvée adja meg a csokoládé igazi rafinériáját. A szakemberek egybehangzó véleménye szerint ez a bor kiválóan harmonizál a csokoládé keverékkel.
Szilágyiné Dr. Fodor Zsuzsanna a szálloda tulajdonosa elmondta, hogy szerettek volna olyan új terméket létrehozni, amely épít Sopron hagyományaira, mégis kicsit eltér a megszokottól, így házasították a csokoládét és a bort. Hangsúlyozta továbbá, hogy egy-egy városnak, régiónak nagyon fontos, hogy hasonló kezdeményezések népszerűsítsék az adott régiót. A jelenlévők megkóstolhatták a Pannonia Fantasia két variációját, merthogy készül dióval és dió nélkül.
Látva a sok gratulációt, melyet a csokoládé készítői kaptak az est folyamán, Láda Imre a szálloda értékesítési és marketing vezetője mosolyogva csak annyit mondott „… azt hiszem sikerült…” A csokoládé természetesen megvásárolható, így nem csak a szálloda vendégei élvezhetik ezt a ritka ízkombinációt.
'