Duplájára nő a bükfürdői Hotel Caramell

A 2005 decemberében létesült, sikeresen üzemelő, 80 szobás, 4 csillagos bükfürdői Hotel Caramell, a növekvő piaci igényeket kielégítő, a versenyképességét fokozó szolgáltatások fejlesztését határozta el.

2010 őszén két vadonatúj szárny építését kezdik meg, ahol wellness- és konferenciaközpont, valamint emelt szintű lakóegységek kapnak helyet - értesült a Napi Turizmus.

A wellness- és konferenciaszolgáltatásoknak otthont adó új komplexum a főépülettel egy nyitott és egy zárt folyosóval lesz összekapcsolva. A földszinten egy sodrófolyosóval, élményelemekkel kialakított élménymedence (150 négyzetméternyi vízfelülettel), fűtött gyermekmedence, termálvizes medence, pool bár, pihenő terek, öltözők kerülnek kialakításra. A wellness központ körülbelül 310 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező kültéri úszómedencékkel valamint külső pihenőterülettel bővül. Az emeleten kap majd helyet a szauna világ és a masszázs termek, a VIP pihenők, a jóga terem, a galériára nyíló pihenőterek és a tetőterasz. A régi és új épület közti udvarra japánkert pihenőterület kerül, díszhalas tóval, sziklakerttel.

A wellness épülettől elválasztva a földszinten kap még helyet a gyermekjátszó szoba, és a bowling pálya. Az emeleten egy 280 fős konferenciatermet is kialakítanak, amely jelentősen növeli majd az eddigi 40 fős szemináriumterem által nyújtott meeting kapacitást.

A bővítés során épül majd egy családi apartmanos épület is közvetlen kertkapcsolattal, amelyben 20 kétágyas teraszos szoba és 20 két- és háromszobás, konyhával felszerelt apartman várja majd a családosokat.

A Hotel Caramell a várhatóan 2011 tavaszán befejeződő fejlesztések után a jelenlegi 7000 négyzetmérernyi alapterületnek csaknam a dupláján, 13 400 négyzetméteren várja a pihenni, kikapcsolódni, újjászületni vágyókat.


Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus

Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus 

Bár hivatalosan csak kedden nyitott újra a visegrádi Hotel Silvanus, már sok szoba volt foglalt, és a szerdai ünnepélyes megnyitó alatt is egyre érkeztek vendégek a házba.
Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában

Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában 

A tűzesetet „kis tűzként” írták le, azonban lángokat is lehetett látni az épületen belül, ami aggodalmat keltett a vendégek és a személyzet körében.
Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében

Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében 

Hetedik Art Corner kiállítás – a Leo Bistro és a Hotel Clark közösségi tereiben.
MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben

MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben 

Somlyai Zoltán ismertette a legfrissebb adatokat, információkat a budapesti régióülésen.
Közeledik a Hotels Tomorrow 2025

Közeledik a Hotels Tomorrow 2025 

Az idei Hotels Tomorrow konferencia 2025. június 30-án és július 1-jén kerül megrendezésre Párizsban.
INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából

INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából 

Csökkenő turistaérkezést és vendéjszakaszámot regisztráltak keleti szomszédainknál.
Akcióban a HotelHero

Akcióban a HotelHero  

A szállodák és éttermek összefogásának köszönhetően 2025. február 2-a óta vasárnaponként 300 rászoruló jut egy-egy tányér meleg ételhez.
Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül

Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül 

Európa-szerte tovább bővül az egyedi szálláshelyeket kínáló Handwritten Collection.
Fontos mérföldkő a hostellánc életében

Fontos mérföldkő a hostellánc életében 

Új szintre lépett az a&o Hostels minőségirányítása.
Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél

Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél 

A Grayling Hungary nemzetközi kommunikációs ügynökség tovább bővíti ügyfélportfólióját.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.