Ez igen! Példaértékű a sasvári kastélyhotel menedzsmentje

Miközben a turizmus, szállodaipar és vendéglátás területén a vezetők leginkább munkavállóiktól szabadulnak meg  - a parádsasváriak nem akármilyen áldozatot hoznak házuk dolgozóinak megmentése érdekében.

 

Erről Facebook-oldalukon vendégeiknek és - hozzátehetjük, szép példaként - az ágazat szereplőinek ill. az egészségügyben dolgozóknak is címezve, a következőt írták: (szó szerint közöljük, mert eddig sehonnan nem érkezett információ, hasonlóan önzetlen felajánlásról - a szerk.)

Kedves vendégeink, kollégáink, barátaink!

Ezekben a pillanatokban mit is tehetnénk, mint hogy előre menekülünk! Rengeteg hotel dolgozóinak a napokban tömegesen mondtak fel - valahol érthető módon - a munkáltatók. Mi ezt el szeretnénk kerülni és továbbra is példaértékű és közkedvelt munkahelyként üzemelnénk tovább. A túlélésre játszunk közös teherviseléssel, melyhez tulajdonosok, vezetők, dolgozók és a vendégek segítségére is szükségünk van, hogy amikor újra beindul a belföldi turizmus, akkor is ugyanezzel a lelkes és profi csapattal tudjuk Önöket fogadni.

A miniszterelnöki bejelentéssel kapcsolatban, egy minimális segítséget kaptunk mi, szállodások, de ez még önmagában sajnos nem elég számunkra. Így kidolgoztunk egy programot, hogy Kastélyunk dolgozóira és Kastélyunk állapotára továbbra is meglegyen a kellő anyagi forrásunk.

❗️május 31-ig minden itt lakó vendég számára 2 fogásos ebédet biztosítunk INGYENESEN!

❗️ha teheti, ne mondja le foglalását, amennyiben most nem kíván hozzánk jönni, kérjük csak FOGLALJA ÁT pihenésének időpontját!

❗️Ingyenes lemondásának visszatérítését érkezéstől számított 5 napról 2-re CSÖKKENTJÜK, hogy minél tovább tudjon tervezni már lefoglalt időpontjával

❗️A megvásárolt utalványok árát vissza ugyan nem tudjuk téríteni, de lejáratát 3 hónappal MEGHOSSZABBÍTJUK ❗️egy EXKLUZÍV UTALVÁNYT fogunk meghirdetni, egy éves lejárattal. 2 utalvány vásárlása esetén, mi 3-at adunk vendégünknek, amivel 1 dolgozó 1 havi béréhez járulnának hozzá megközelítőleg

❗️igazgatói és vezetői fizetésünkről a válság teljes ideje alatt LEMONDUNK

❗️minden egészségügyi dolgozót, aki részt vett a járvány alatt a segítségben, FÉLÁRON fogadunk egész évben, minden csomagunk esetén!

❗️fokozottan figyelük kollégáink és vendégeink EGÉSZSÉGÉRE!

❗️Amíg tehetjük és egyéb intézkedést nem hoznak, továbbra is VÁRJUK sok szeretettel kedves vendégeinket!

Köszönöm figyelmüket! Szélessy András Szállodaigazgató

Forrás: Facebook / Turizmus Online


Megújult a Kempinski Hotel Corvinus

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus  

350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.
Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.