Minden szobához fürdőköpeny, papucs, káddal felszerelt fürdőszoba, széf, minibár, mikrohullámú sütő, főzőlap és LCD televízió tartozik. A wellness-részlegben finn szauna, gőzfürdő és hidromasszázs medence áll térítésmentesen a vendégek rendelkezésre. A hotel melletti masszázsközpontban a vendégek orvosi állapotfelmérést kérhetnek, és természetgyógyászati kezeléseket, valamint több, mint 110 féle masszázst vehetnek igénybe. A Termál Centrum a városi gyógyfürdő kihelyezett terápiás részlegével és szakembereivel, valamint termálvizes medencékkel várja a vendégeket ősztől. Lehetőség lesz a TB által finanszírozott kezelések igénybe vételére is. Lesz gyógy-masszázs, iszappakolás, tangentor és elektromágneses kezelés. A szálloda 150 fős éttermében az ételek ízét és minőségét Rédai Attila világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes mesterszakács garantálja. A kávézóban az olasz kávékülönlegességek és változatos koktélok mellett, helyben készített süteményeket és tortákat kínálnak. Az Aurum 300 fős terasza tavasztól kora őszig látványkonyhával és változatos grill ételekkel várja a vendégeket.
Július elején nyílik Hajdúszoboszlón a Hotel Aurum
Július 4-én nyílik a négycsillagos Hotel Aurum Hajdúszoboszlón, amely ősztől Termál Centrummal is bővül. A szállodában 55 klimatizált, konyhával ellátott szoba található, összesen 145 férőhellyel.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről
Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység
Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.