Két új vezető a The Ritz-Carlton, Budapestben

Meda Vasiliu a szálloda új értékesítési és marketing Igazgatója, míg Kis-Király Ernő food and beverage igazgatóként csatlakozott a szálloda csapatához.

Meda Vasiliu a szálloda értékesítési feladatainak ellátása mellett, a budapesti luxusszálloda hírnevének további erősítéséért felel majd a helyi közönség és a nemzetközi utazók körében. A román származású szakember két évtizedes idegenforgalmi tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során dolgozott utazási irodákban, míg a The Ritz-Carlton, Budapest-hez közvetlenül a rangos JW Marriott Bucharest Grand Hotel-ből érkezett. Az itt eltöltött 18 év és különböző betöltött pozíciói során meghatározó szerepet játszott a szálloda sikereiben, miközben számos vezetői és csapat-kiválósági díj fémjelezte professzionalizmusát. Meda Vasiliu szakterülete mellett elkötelezett mentor és hivatalos ‘Sales and Service Foundation’ oktató a Marriott International-nél. Eddigi karrierje részeként aktívan közreműködött fogyatékkal elő gyermekek és rászorulókat támogató szervezetek segítésében, úgy mint a Rotary Club, a United Way vagy az SOS Gyermekfalvak. “Rendkívül izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához és hogy részese lehetek a Ritz-Carlton által nyújtott páratlan élményeknek ebben a csodálatos és lehetőségekkel teli városban.” – mondta az új Sales és Marketing Igazgató a kinevezéséről. Meda Vasiliu szabadidejét legszívesebben a természetben tölti 12 éves kisfia társaságában. Hivatalosan 2018. május 2-án csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

A The Ritz-Carlton, Budapest csapata új Food and Beverage Igazgatóval is bővült, Kis-Király Ernő személyében. A Food & Beverage részlegek és csapatok erősítése és vezetése mellett a szakember feladatai közé tartozik majd a kiemelkedő éttermi élmény további tökéletesítése is. Kis-Király Ernő széleskörű vendéglátói tapasztalattal érkezik többek között konferencia-bankett, szobaszervíz és privát étkezés területén, és karrierje során számos felső kategóriás éttermet vezetett. A The Ritz-Carlton, Budapest-hez közvetlenül Dublinból érkezett, ahol évekig dolgozott olyan piacvezető szállodáknál, mint a Westin Dublin, vagy az ikonikus The Shelbourne Dublin, A Renaissance Hotel, de gyűjtött tapasztalatot a 2 Michelin-csillagos Belmond Le Manoir aux Quat`Saisons by Raymond Blanc- nál is. Tekintélyes éttermi múltja mellett, a szakember olyan vezetői területeken is jelentős hozzáértéssel rendelkezik, mint a toborzás, tréning és mentorálás, illetve újonnan nyitó éttermek esetében, csapatok felépítése és fejlesztése. „Kivételes büszkeséggel tölt el, hogy tagja lehetek a The Ritz-Carlton, Budapest csapatának, és hogy hozzájárulhatok a szálloda és a Food & Beverage részleg további sikereihez.”- mondta Kis-Király Ernő. Kis-Király Ernő sokféle sportág rajongója, korábban futásban ért el sikereket. A finom ételek és borok szeretete mellett, úszással, biciklizéssel és sakkal tartja formában fizikai és mentális egészségét. Hivatalosan 2018. május 7-én csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

Forrás: Vendég & Hotel


Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén

Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén 

Angela Saliba a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments új vezérigazgatója.
Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén

Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén 

Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot.
Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás

Pizzakészítés, olívaültetvények, sajtüzem, sonkagyár, fenntarthatóság és regionalitás 

Olaszországi tanulmányúton inspirálódtak a hazai kastélyszállodások.
Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén

Igazgatóváltás a Hotel Clark Budapest élén 

A Hotel Clark Budapestben a munkát idén májustól Lakézi András vezeti, aki Lukács Istvánt követi az igazgatói székben.
Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje

Különleges megoldással készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje 

Építészeti vizualizációval készült a Crowne Plaza Budapest új kampányfilmje.
Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában

Megfizethető szálloda magyaroktól magyaroknak - megnyílt a Lifestyle Hotel a Mátrában 

Elképzeléseik szerint öt éven belül tizenöt-húsz hazai és külföldi egységgel rendelkező hazai szállodalánccá bővülnek.
Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója

Ez a szállodalánc az ország legvonzóbb munkaadója 

A HoReCa-szektoron belül.
Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében

Ötcsillagos luxushotel Opatija szívében 

Opatija központjában várja vendégeit az arisztokratikus hangulatú topszálláshely, a Hotel Milenij.
Harmadszorra is Európa legjobb szállodái között a Maison Bistro & Hotel

Harmadszorra is Európa legjobb szállodái között a Maison Bistro & Hotel 

Az elismerés újabb gyümölcse a kompromisszumot nem ismerő, minőségi, profi szolgáltatásnak és kiváló vendéglátásnak.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.