Két új vezető a The Ritz-Carlton, Budapestben

Meda Vasiliu a szálloda új értékesítési és marketing Igazgatója, míg Kis-Király Ernő food and beverage igazgatóként csatlakozott a szálloda csapatához.

Meda Vasiliu a szálloda értékesítési feladatainak ellátása mellett, a budapesti luxusszálloda hírnevének további erősítéséért felel majd a helyi közönség és a nemzetközi utazók körében. A román származású szakember két évtizedes idegenforgalmi tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során dolgozott utazási irodákban, míg a The Ritz-Carlton, Budapest-hez közvetlenül a rangos JW Marriott Bucharest Grand Hotel-ből érkezett. Az itt eltöltött 18 év és különböző betöltött pozíciói során meghatározó szerepet játszott a szálloda sikereiben, miközben számos vezetői és csapat-kiválósági díj fémjelezte professzionalizmusát. Meda Vasiliu szakterülete mellett elkötelezett mentor és hivatalos ‘Sales and Service Foundation’ oktató a Marriott International-nél. Eddigi karrierje részeként aktívan közreműködött fogyatékkal elő gyermekek és rászorulókat támogató szervezetek segítésében, úgy mint a Rotary Club, a United Way vagy az SOS Gyermekfalvak. “Rendkívül izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához és hogy részese lehetek a Ritz-Carlton által nyújtott páratlan élményeknek ebben a csodálatos és lehetőségekkel teli városban.” – mondta az új Sales és Marketing Igazgató a kinevezéséről. Meda Vasiliu szabadidejét legszívesebben a természetben tölti 12 éves kisfia társaságában. Hivatalosan 2018. május 2-án csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

A The Ritz-Carlton, Budapest csapata új Food and Beverage Igazgatóval is bővült, Kis-Király Ernő személyében. A Food & Beverage részlegek és csapatok erősítése és vezetése mellett a szakember feladatai közé tartozik majd a kiemelkedő éttermi élmény további tökéletesítése is. Kis-Király Ernő széleskörű vendéglátói tapasztalattal érkezik többek között konferencia-bankett, szobaszervíz és privát étkezés területén, és karrierje során számos felső kategóriás éttermet vezetett. A The Ritz-Carlton, Budapest-hez közvetlenül Dublinból érkezett, ahol évekig dolgozott olyan piacvezető szállodáknál, mint a Westin Dublin, vagy az ikonikus The Shelbourne Dublin, A Renaissance Hotel, de gyűjtött tapasztalatot a 2 Michelin-csillagos Belmond Le Manoir aux Quat`Saisons by Raymond Blanc- nál is. Tekintélyes éttermi múltja mellett, a szakember olyan vezetői területeken is jelentős hozzáértéssel rendelkezik, mint a toborzás, tréning és mentorálás, illetve újonnan nyitó éttermek esetében, csapatok felépítése és fejlesztése. „Kivételes büszkeséggel tölt el, hogy tagja lehetek a The Ritz-Carlton, Budapest csapatának, és hogy hozzájárulhatok a szálloda és a Food & Beverage részleg további sikereihez.”- mondta Kis-Király Ernő. Kis-Király Ernő sokféle sportág rajongója, korábban futásban ért el sikereket. A finom ételek és borok szeretete mellett, úszással, biciklizéssel és sakkal tartja formában fizikai és mentális egészségét. Hivatalosan 2018. május 7-én csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest-hez.

Forrás: Vendég & Hotel


Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely

Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely 

Szálloda, gasztronómia és wellness terén Európa legjobbjai közé választották a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t.
Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén 

Az Accor prémium nemzetközi szállodamárkája, a Pullman Hotels & Resorts november 1-jétől Szabó Áront nevezte ki a Pullman Budapest szálloda új igazgatójának.
Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel

Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel 

Az egykori négycsillagos hotelben már a felújítási munkálatok is elkezdődtek.
Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón

Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón 

November 16-án tartották a Heritage Hotels of Europe Awards gáláját, amelynek során Európa történelmi szállodáinak legjobbjait ünneplik.
Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival

Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival 

A Hotel Divinus*****Superior az Everguest egyik legösszetettebb projektje.
„Zöld Szálloda” elismerés Szántódon

„Zöld Szálloda” elismerés Szántódon 

A „Zöld Szálloda” cím mellett a Mövenpick BalaLand az elmúlt év során további rangos díjakat is elnyert.
Ízelítő a 2025. évi HOTCO konferencia programjából

Ízelítő a 2025. évi HOTCO konferencia programjából 

Az idén januárban Bécsben megrendezésre kerülő eseményen az iparág vezetői találkoznak, hogy feltárják a vendéglátás jövőjét meghatározó kulcsfontosságú trendeket, kihívásokat és lehetőségeket.
Egy sokszínű szállodalánc bemutatkozása Budapesten

Egy sokszínű szállodalánc bemutatkozása Budapesten 

Alapvetően üzleti utazókat és szabadidős vendégeket várnak Best Western (BW) hotelekbe – a lánchoz 19 márka, 4 ezer taghotellel, több mint 100 országban szerepel az ernyőmárka egységeiként
Különleges videón az ikonikus budai szálló aranykora

Különleges videón az ikonikus budai szálló aranykora 

Új korszak kezdetéhez érkezett a Hotel Gellért, Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb történelmi épülete, hiszen októberben megkezdődött a szálloda felújítása.
Milyenek a kilátások év végéig a Balatonnál?

Milyenek a kilátások év végéig a Balatonnál? 

A szántódi ötcsillagos szálloda üzemeltetői szerint év végéig kitarthat a nyártól kezdődő, októberben kissé alábbhagyó, de még mindig jelentős utazási kedv.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.