Lifestyle hotelmárkával bővült a Thomas Cook csoport kínálata

A Thomas Cook csoport bővíti saját termékkínálatát és egy új hotelmárkát vezet be, a Casa Cook a cégcsoport első lifestyle terméke.

A korábban bevezetett öt Thomas Cook hotelmárka (Sentido, smartline, SunConnect, Sunwing, Sunprime) elsősorban a hagyományos utas célcsoportokat szólította meg.

A Casa Cook azonban azok számára nyújt személyre szabott nyaralási lehetőséget, akiket a divat, a design és a kiegyensúlyozott életvitel érdekel, illetve akik helyi autentikus élményeket keresik. Az első Casa Cook szálloda Kolymbiaban, Rodoszon nyitja meg kapuit 2016 májusában és terv szerint 2017 nyaráig további két-három Casa Cook hotel létesül majd.

A Casa Cook szállodák legfőbb célcsoportja nyaralása során meg szeretné tapasztalni a helyi jellegzetességeket, ezért például nem szeretnének a szállodában a külvilágtól elszigetelve étkezni. Ezt az igényt felismerve a Casa Cook szállodák éttermeit is ugyanúgy látogathatják a helyiek, mint a hotel vendégei, illetve a szállodák bicikliket is tartanak majd, melyekkel a vendéget felfedezhetik a környéket. De ez még csak két példa, melyeket a Casa Cook szállodák vendégeik számára tartogatnak annak érdekében, hogy autentikus élményt szerezhessenek tartózkodásuk alatt. Mindemellett természetesen széleskörű wellness és fitness szolgáltatások is a vendégek rendelkezésére állnak majd (jóga, pilates, masszázs-szolgáltatások és egy modern fitness terem is).

Az első Casa Cook szállodát 2016 májusában Kolymbiaban, Rodoszon nyitjuk meg. A hotel eddig Sunprime Resort White Pearl néven működött és a tél folyamán teljesen át lesz alakítva, hogy 90 szobájával az első Casa Cook szálloda legyen.

A szállodát Michael Schickinger, a Lambs & Lions kreatív igazgatója tervezi, belsőépítésze pedig Annabell Kutucu.


15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.