Lifestyle hotelmárkával bővült a Thomas Cook csoport kínálata

A Thomas Cook csoport bővíti saját termékkínálatát és egy új hotelmárkát vezet be, a Casa Cook a cégcsoport első lifestyle terméke.

A korábban bevezetett öt Thomas Cook hotelmárka (Sentido, smartline, SunConnect, Sunwing, Sunprime) elsősorban a hagyományos utas célcsoportokat szólította meg.

A Casa Cook azonban azok számára nyújt személyre szabott nyaralási lehetőséget, akiket a divat, a design és a kiegyensúlyozott életvitel érdekel, illetve akik helyi autentikus élményeket keresik. Az első Casa Cook szálloda Kolymbiaban, Rodoszon nyitja meg kapuit 2016 májusában és terv szerint 2017 nyaráig további két-három Casa Cook hotel létesül majd.

A Casa Cook szállodák legfőbb célcsoportja nyaralása során meg szeretné tapasztalni a helyi jellegzetességeket, ezért például nem szeretnének a szállodában a külvilágtól elszigetelve étkezni. Ezt az igényt felismerve a Casa Cook szállodák éttermeit is ugyanúgy látogathatják a helyiek, mint a hotel vendégei, illetve a szállodák bicikliket is tartanak majd, melyekkel a vendéget felfedezhetik a környéket. De ez még csak két példa, melyeket a Casa Cook szállodák vendégeik számára tartogatnak annak érdekében, hogy autentikus élményt szerezhessenek tartózkodásuk alatt. Mindemellett természetesen széleskörű wellness és fitness szolgáltatások is a vendégek rendelkezésére állnak majd (jóga, pilates, masszázs-szolgáltatások és egy modern fitness terem is).

Az első Casa Cook szállodát 2016 májusában Kolymbiaban, Rodoszon nyitjuk meg. A hotel eddig Sunprime Resort White Pearl néven működött és a tél folyamán teljesen át lesz alakítva, hogy 90 szobájával az első Casa Cook szálloda legyen.

A szállodát Michael Schickinger, a Lambs & Lions kreatív igazgatója tervezi, belsőépítésze pedig Annabell Kutucu.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.