Lifestyle hotelmárkával bővült a Thomas Cook csoport kínálata

A Thomas Cook csoport bővíti saját termékkínálatát és egy új hotelmárkát vezet be, a Casa Cook a cégcsoport első lifestyle terméke.

A korábban bevezetett öt Thomas Cook hotelmárka (Sentido, smartline, SunConnect, Sunwing, Sunprime) elsősorban a hagyományos utas célcsoportokat szólította meg.

A Casa Cook azonban azok számára nyújt személyre szabott nyaralási lehetőséget, akiket a divat, a design és a kiegyensúlyozott életvitel érdekel, illetve akik helyi autentikus élményeket keresik. Az első Casa Cook szálloda Kolymbiaban, Rodoszon nyitja meg kapuit 2016 májusában és terv szerint 2017 nyaráig további két-három Casa Cook hotel létesül majd.

A Casa Cook szállodák legfőbb célcsoportja nyaralása során meg szeretné tapasztalni a helyi jellegzetességeket, ezért például nem szeretnének a szállodában a külvilágtól elszigetelve étkezni. Ezt az igényt felismerve a Casa Cook szállodák éttermeit is ugyanúgy látogathatják a helyiek, mint a hotel vendégei, illetve a szállodák bicikliket is tartanak majd, melyekkel a vendéget felfedezhetik a környéket. De ez még csak két példa, melyeket a Casa Cook szállodák vendégeik számára tartogatnak annak érdekében, hogy autentikus élményt szerezhessenek tartózkodásuk alatt. Mindemellett természetesen széleskörű wellness és fitness szolgáltatások is a vendégek rendelkezésére állnak majd (jóga, pilates, masszázs-szolgáltatások és egy modern fitness terem is).

Az első Casa Cook szállodát 2016 májusában Kolymbiaban, Rodoszon nyitjuk meg. A hotel eddig Sunprime Resort White Pearl néven működött és a tél folyamán teljesen át lesz alakítva, hogy 90 szobájával az első Casa Cook szálloda legyen.

A szállodát Michael Schickinger, a Lambs & Lions kreatív igazgatója tervezi, belsőépítésze pedig Annabell Kutucu.


Átadták az idei Aranynap-díjakat

Átadták az idei Aranynap-díjakat 

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.
Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról 

A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.
Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.