Magyar vendégek felé nyit az Aria Hotel Budapest

Megtették az egyetlen logikus lépést, ami a legjobb választás lehet ma a pandémia okozta válság kihívásaira.

Szemléletváltás a High Note SkyBarban: az Aria Hotel tetőterasza hétvégente reggelivel, esténként vacsorával erősít mostantól.

Noha a járvány súlyos csapást mért a hazai idegenforgalmi-szektorra, az üzleti modell megújításának és új sztenderdek bevezetésének köszönhetően az Aria Hotel Budapest átvészelte az elmúlt fél évet. Nyáron a szigorú egészségügyi intézkedések betartása mellett limitált formában megnyílt a szálloda tetőbárja, a High Note SkyBar, ahol az ősz folyamán a hétvégeken már reggelivel, esténként pedig Jóvér Ferenc séf és csapata által összeállított vacsoramenüvel várják a kikapcsolódni vágyókat. A világ legjobbjának választott luxus butikhotel számára a vendégek egészsége és biztonsága a legfontosabb, de a változások ellenére a Bazilika kupolájára és Budai Várra is pazar kilátást nyújtó koktélbár továbbra is felejthetetlen élmények helyszíne. 

"Az ősz elején bevezetett határzár miatt az eddiginél is nehezebb helyzetbe került a szállodaipar, a túléléshez szemléletváltásra, nyitottságra van szükség, alapjaiban kell átalakítani most a működésünket. A lokális piacra, a hazai vendégek kiszolgálására kell fókuszálni. Ezért is bővítettük ki a High Note SkyBar gasztronómiai kínálatát, így nemcsak laza esti koktélozásra, de családi reggelire és meghitt vacsorára is betérhetnek hozzánk. Ezzel végre megvalósítjuk azokat a terveinket, amelyek választ adhatnak a válság kihívásaira", mondja Lukács István, a Library Hotel Collection csoporthoz tartozó ház igazgatója. 

 

Forrás: zerocomagency.hu / Turizmus Online


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.