Bár a nagy dobásra készülő Hilltop hivatalos információkkal még nem rukkolt ki a dobozos fröccsel kapcsolatban, mindenképpen komolynak tünik a szándék. Legalább is az elmúlt hetekben készített felmérés utal erre, valamint a cég honlapján található rövid közlemény: „Nagy port vert fel a dobozos fröccs-tervünk, amellyel kapcsolatban pár nappal ezelőtt zárult le a pályázati felhívásunk. Több személyes hangvételű levelet kaptunk azóta pro és kontra (köszönet érte), valamint több fórumról is megkerestek interjúkérési szándékkal. Kis türelmet kérünk, a dobozos fröccs hamarosan startol!”
„Kérdés, hogy a célközönség vevő lenne-e egy ilyen termékre, ami a fém dobozból kiindulva annyira azért nem lenne olcsó - írja az addict.blog.hu. - Az is kérdés, hogy ártana-e ez a termék a minőségi borok előállítására törekvő Hilltop megítélésének, hiszen bár jó fröccsöt csak jó borból lehet készíteni, és a fröccsivásnak megvan a maga kultúrája, a fröccs megítélése idehaza nem feltétlenül pozitív, sokan - nagyon helytelenül - de csak a talponállók és az egyetemisták italaként tartják számon. Pedig ahogy azt egy ausztrál példa is mutatja, lehet ezt igényesen is csinálni, minőségi alapanyagokból, minőségi csomagolásban. Persze az is lehet, hogy az egész egy nagy médiatrükk…”
Nyáron rajtol a dobozos fröccs?
Nyárra piacra kerülhet a dobozos fröccs, amely – bár vetélytársa nemigen lehet a hasonló kiszerelésű söröknek – jót tehet a magyar borkultúra népszerűsítésének.
Egészségnap a hévízi Hotel Európa Fit****superior vendégtereiben
Második alkalommal hirdette meg a szálloda egész napos, ingyenes programját május 11-én, szombaton.
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”
Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Új szállodai brand érkezik Budapestre
Ez lesz a nemzetközi márka első magyarországi tagja.
Beszámoló a hazai szállodások tavaszi (59.) közgyűléséről / 2. rész
Az MSZÉSZ május 14-én, a Grand Hotel Esztergomban tartott szakmai találkozójának három érdekes előadásáról számolunk be.
Újabb lazulós skybar nyílt a BudaParton
Buda legújabb skybarja a Radisson BudaPart tetején várja vendégeit.
Egy híján 60: Esztergomban tartották tavaszi (59.) közgyűlésüket a hazai szállodások
Helyszíni beszámoló a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) tavaszi közgyűléséről.
így kötelezte el magát a fenntarthatóság mellett az Év zöld szállodája
Hazánk vezető márkái közül többen is kiemelkednek ezen a téren, amikor pedig a különböző szektorból érkező magyar márkák összefognak, akkor születnek az igazán jó megoldások.
Egy éves a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton
Az első évben több, mint 50.000 vendég látogatott el Szántódra, az egyedülálló tematikával rendelkező, családbarát hotelbe.
Katolikus kulturális központból szálloda: új üzemeltetőnél a D50
Az Eventrend Group üzemelteti a továbbiakban a D50-et.
Új vezérigazgató két budapesti Marriott-ház élén
Angela Saliba a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments új vezérigazgatója.
Interjú
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”
Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”
Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.