A wellness-részleg különlegessége a sörrel töltött tölgyfahordókban való mártózás lesz. A tudományos kutatások szerint a sörben található nagymennyiségű B1 és B12-es vitamin regenerálja és táplálja a bőrt, valamint lassítja az öregedési folyamatot, ami elegendő indok arra, hogy a brodi szálloda elsőként kezdje alkalmazni eme kezeléseket Horvátországban. Szintén lazító hatásúnak bizonyulnak az alma-, rózsaszirom-, csokoládé-, széna- vagy gyógynövényfürdők is.A Garten etno-wellness élvezetet még teljesebbé teszik azok a kezelések, melyek az egészséges és természetes, organikus táplálkozásra épülnek. A húsz éves hagyománnyal bíró 16 szobás családi Garten szálloda, különös ’team-building’ programokkal és ’üzletemberek találkozója’ rendezvényekkel, valamint családi ünnepek szervezésének lehetőségével várja a vendégeket.
Öko-etno wellness-részleget nyit a Garten hotel Slavonski Brodban
Horvátországban elsőként sörrel ápolják majd a vendégeket a Garten szálloda áprilisban megnyíló Wellness Garten nevű részlegében

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.