A hetente változó helyszínen megrendezett események egyebek mellett a disznótoros, a korszerű étkezés, a gourmet fogások, a szüret, a lakodalom, a Márton-napi ételek, vagy a tök és gesztenye köré épülnek. A vacsorák mellett további eseményekkel – többek között főzőiskolával vagy egészségnappal – is várják a vendégeket a szállodák. Az Íz! Lelj! Gasztrofesztivál programja megtekinthető a http://www.hunguesthotels.hu/gasztrofesztival oldalon. A fesztiválhoz játék is kapcsolódik: a legtöbb hétvégén részt vevő vendégek egy ingyenes tavaszi hétvégét és egy Gálavacsorára szóló meghívást kaphatnak.
Olimpikon séfek főznek a Hunguest vendégeire
A HUNGUEST Hotels Zrt. első alkalommal rendezi meg az Íz! Lelj! Gasztrofesztivált, amelynek keretében 2009 szeptembere és decembere között összesen 13 hétvégén speciális, valamilyen tematika köré épülő vacsorán, és az ahhoz kapcsolódó programokon vehetnek részt a vendégek, akiknek olimpiai és világbajnok séfek és mesterszakácsok készítik el a különleges fogásokat.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.