Egy sajtótájékoztató keretében bemutatják a szálloda saját csokoládéját a Pannonia Fantasia-t. A csokoládé a nemzetközi hírű Harrer csokoládé manufaktúrában készül, saját recept alapján, melyről a helyszínen a kóstoló alatt a készítők árulnak el titkokat, az odalátogatók pedig megkóstolhatják ezt - a receptje alapján- ínyencnek ígérkező csokoládét. Ettől a naptól kapható lesz még a szállodában egy borritkaság is, amelyet szintén megkóstolhatnak az érdeklődők. Szarka Gyula, a Ghymes együttes vezetője amatőr borászként már évek óta foglalkozik ezzel a nemes itallal, legújabb bora a „Hajnali Harmat” már palackozva várja a nagyközönséget. Muzsikusként természetesen ő dalban fog erről mesélni a délután folyamán. A kóstoló délután 17:30-kor lesz a soproni Best Western Pannoni Hotelben, a Várkerület 75-ben.
Saját csokival rukkol elő Sopron legrégibb szállodája
Sopron legrégebbi szállodája a Best Western Pannoni Hotel egy ritka és érdekesnek ígérkező kóstolóra hívja az érdeklődőket 2009. október 29-én délután.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.