Személyi változás a budapesti Le Meridien F&B területén
Badr Bennis, a budapesti Le Meridien F&B managere két év után elhagyja Budapestet, és a Starwood-lánc egyik spanyolországi szállodájában folytatja felfelé ívelő pályafutását.
Feladatait a Le Bourbon étterem francia séfje, Laurent Vandenameele veszi át, megtartva konyhafőnöki státuszát. Laurent Vandenameele 2000 óta, a szálloda nyitása óta vezeti a Le Bourbon éttermet, amelyet röviden így jellemez: mi francia konyhát kínálunk minél több magyar alapanyag felhasználásával, a vendég ízlésvilágának tiszteletben tartásával. Filozófiája, hogy egy ételt nemes egyszerűségében elkészíteni és tálalni nem is olyan egyszerű. A képen: Laurent Vandenameele, az új F & B manager.
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.