Személyi változás a budapesti Le Meridien F&B területén
Badr Bennis, a budapesti Le Meridien F&B managere két év után elhagyja Budapestet, és a Starwood-lánc egyik spanyolországi szállodájában folytatja felfelé ívelő pályafutását.
Feladatait a Le Bourbon étterem francia séfje, Laurent Vandenameele veszi át, megtartva konyhafőnöki státuszát. Laurent Vandenameele 2000 óta, a szálloda nyitása óta vezeti a Le Bourbon éttermet, amelyet röviden így jellemez: mi francia konyhát kínálunk minél több magyar alapanyag felhasználásával, a vendég ízlésvilágának tiszteletben tartásával. Filozófiája, hogy egy ételt nemes egyszerűségében elkészíteni és tálalni nem is olyan egyszerű. A képen: Laurent Vandenameele, az új F & B manager.
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.