A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest konyhafőnöke, Simone Cerea július 12-én újságírók szűk csoportja előtt bemutatta a Gresham Kávéház legújabb, szezonális menüsorát, a „Négy Évszak – Nyár” című gasztronómiai programsorozat nyitányaként.
'
A menüsorban a vendégek régi kedvencei mellett pompás új fogások is helyet kaptak. A meghívottak olyan könnyű és izgalmas ételeket kóstolhattak a nyári étlapról, mint például a fogas paprikakéregben gyömbéres répafelfújttal, párolt spárgával és Tokaji mártással, a pirított libamáj fényezett endíviával, fügével és akácmézzel, vagy a hagyományos magyar ételnek számító paprikás csirkét – egyedi készítésben. A patinás kávéházban felszolgált egyszerű, de nemes ételek mellé csütörtök, péntek és szombat este a Summer Jazz Trió gondoskodik zenéjével a vendégek kellemes időtöltéséről.'
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.