„Egy olyan bár kialakítása volt a célunk, amely elsõsorban a Budapesten élõ magyar és külföldi üzletembereknek biztosít tökéletes helyszínt üzleti találkozókra, munka utáni lazításra, baráti összejövetelekre, kötetlen beszélgetésekre, mindemellett a szálloda vendégei számára is kellemes idõtöltést nyújt ” – hangsúlyozta Fazekas Tamás, a Ramada Plaza Budapest ügyvezetõ igazgatója. A The River Bar négyféle reggeli menüvel, mediterrán jellegû salátákkal, frissensültekkel, hideg- és melegszendvicsekkel, széleskörû bor-, sör-, és rövidital választékkal, színes koktélkreációkkal, minõségi szivarokkal várja vendégeit reggel 7 és éjjel 1 óra között. A bár megtervezésére a szálloda vezetõsége Schinagl Gábor belsõépítészt kérte fel, azt a tervezõt, aki a szálloda szobáinak- és közösségi terének felújítását is végezte.
Üzleti bár nyílt a Ramada Plaza Budapestben
A közelmúltban átadták a Ramada Plaza Budapest „The River Bar” nevû lobby bárját.

Átadták az idei Aranynap-díjakat
Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról
A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában
Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny
Mintegy 2700 palack bor versenyez.

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.

Turisztikai fejlesztés Nógrádban
Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen
A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén
Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly
Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.