A hazai gasztronómia ismert személyiségei, valamint a verseny zsűrije is megjelentek a Párisi Udvar ikonikus passzázsában tartott eseményen. A háromfogásos, exkluzív vacsora menüjét a tételek sorrendjében Lutz Lajos - Varju Viktor (előétel), Barna Ádám - Erdei János (főétel), Haraszti Zsolt - Mizsei János (desszert) készítették el a vendégek számára.
"Nagyon örülök, hogy egy ilyen rangos esemény valósult meg a házban. A rendezvényen a Bocuse d'Or verseny nemzetközi képviselői mellett sok ismerős arc, a magyar gasztronómia meghatározó szereplői vettek részt. Az ételek kiválóak lettek, a környezet pedig lenyűgöző. Azt hiszem, ez méltó indítása volt az idei kontinensdöntőnek" - mondta Lutz Lajos, a Párisi Passage séfje, aki egyben a Magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja.
Forrás: Mellow Mood / Turizmus Online