Itt a Párisi Udvar Hotel Budapest új F&B igazgatója

A ház új menedzsere, Blaske Gergely, májusban csatlakozott az ötcsillagos ház csapatához.

A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező szakember májustól a The Unbound Collection by Hyatt brandhez tartozó Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszálloda felsővezetéséhez tartozik, a Food & Beverages terület igazgatójaként.

 

Korábban a Four Seasons szállodalánc egységeiben - Budapesten, Londonban, Hampshire-ben és a Seychelles-szigeteken - töltött be vezetői pozíciót. A vendéglátás területén végzett munka hamar hivatássá és szenvedéllyé vált, maximalistaként tekint magára. A Párisi Udvar Hotel Budapestre és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie-re komoly kihívásként tekint.

„Az igazi luxus fokmérője a kiváló ételek és italok mellett a személyre szabott, makulátlan szervíz által megvalósított vendégélmény. Aranyszabály, hogy úgy kell bánnunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak”, mondta új pozíciója kapcsán.

A Párisi Passage étterem a jelenleg hatályos rendelkezéseket betartva a szálloda lenyűgöző passzázsában és a teraszon is várja vendégeit új étlappal, amin olyan különlegességek is helyet kaptak, a korábban nagy sikernek örvendő marha bourguignon újragondolt változata, a könnyed nyári homárkrémleves, vagy az örök klasszikus Párisi Kocka.

 

Blaske Gergely elérhetőségei: E-mail: [email protected]

Telefonszám: +36 20 342 0780

 

Forrás: Párisi Udvar / Turizmus Online


Igencsak meglepő helyen bukkant fel a Mikulás

Igencsak meglepő helyen bukkant fel a Mikulás 

A Mikulást látták először átkelni a Balatonfüredi Jégpálya új gyalogos hídján.
Klasszis TopDesign 2024 díjátadó: panelbeszélgetés, történelmi aspektusok és egy meglepő újdonság

Klasszis TopDesign 2024 díjátadó: panelbeszélgetés, történelmi aspektusok és egy meglepő újdonság 

Neves iparági szakemberek járták körül a dizájn, a trendek és a fenntarthatóság témáját a Klasszis TopDesign 2024 díjátadó gála alkalmával.
Jól képzett munkaerőket keresnek a cégek, de sokallják a bérigényt

Jól képzett munkaerőket keresnek a cégek, de sokallják a bérigényt 

Háromlépcsős kutatássorozatban mérte fel a Profession.hu a hazai cégek jövő évi várakozásait és terveit a humánerőforrás-gazdálkodás terén, az eredményeket egy kiadványban tették közzé.
Díjeső Klasszis TopDesign 2024 versenyünkön – 25+2 pályamunka bizonyult a legjobbnak

Díjeső Klasszis TopDesign 2024 versenyünkön – 25+2 pályamunka bizonyult a legjobbnak 

Kiosztották a díjakat Magyarország egyetlen, nemzetközi szintű vendéglátó- és szállodaipari designversenyén, amelyet lapcsoportunkon belül a Turizmus Online hirdetett meg.
Szombaton este izgalmas látványt ígér a Jupiter

Szombaton este izgalmas látványt ígér a Jupiter 

A Naprendszer legnagyobb bolygója szombaton 17 órakor már látható lesz a keleti égbolton.
Már Budapest felett is futhatunk

Már Budapest felett is futhatunk 

A Nemzeti Atlétikai Központ fő attrakciója, az egyedülálló panoráma futókör.
Városerdő, népkert, Városliget

Városerdő, népkert, Városliget 

A Múlt-kor kiadó gondozásában megjelent A Városliget története című könyv Lovas Dániel szerzőtől hiánypótló mű, amely a XIX. század közepétől egészen napjainkig kalauzolja az olvasókat.
220 milliós kikiáltási ár a Kieselbach téli aukcióján

220 milliós kikiáltási ár a Kieselbach téli aukcióján 

A magyar festészet kulcsművei a Kieselbach Galéria téli aukcióján.
Cápák a Dunánál

Cápák a Dunánál 

A különleges alkotás a környezetszennyezés problémájára és annak mérséklésének fontosságára hívják fel a figyelmet.
Ők kapták idén a turisztikai szektor legmagasabb állami kitüntetését

Ők kapták idén a turisztikai szektor legmagasabb állami kitüntetését 

Példaadó szakmai teljesítmény elismeréseként idén is Kőrösi Csoma Sándor Nagydíj, Talentum-díj és Életműdíj kategóriában osztották ki a díjakat.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.