Itt a Párisi Udvar Hotel Budapest új F&B igazgatója

A ház új menedzsere, Blaske Gergely, májusban csatlakozott az ötcsillagos ház csapatához.

A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező szakember májustól a The Unbound Collection by Hyatt brandhez tartozó Párisi Udvar Hotel Budapest luxusszálloda felsővezetéséhez tartozik, a Food & Beverages terület igazgatójaként.

 

Korábban a Four Seasons szállodalánc egységeiben - Budapesten, Londonban, Hampshire-ben és a Seychelles-szigeteken - töltött be vezetői pozíciót. A vendéglátás területén végzett munka hamar hivatássá és szenvedéllyé vált, maximalistaként tekint magára. A Párisi Udvar Hotel Budapestre és a hozzá tartozó Párisi Passage Café & Brasserie-re komoly kihívásként tekint.

„Az igazi luxus fokmérője a kiváló ételek és italok mellett a személyre szabott, makulátlan szervíz által megvalósított vendégélmény. Aranyszabály, hogy úgy kell bánnunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak”, mondta új pozíciója kapcsán.

A Párisi Passage étterem a jelenleg hatályos rendelkezéseket betartva a szálloda lenyűgöző passzázsában és a teraszon is várja vendégeit új étlappal, amin olyan különlegességek is helyet kaptak, a korábban nagy sikernek örvendő marha bourguignon újragondolt változata, a könnyed nyári homárkrémleves, vagy az örök klasszikus Párisi Kocka.

 

Blaske Gergely elérhetőségei: E-mail: [email protected]

Telefonszám: +36 20 342 0780

 

Forrás: Párisi Udvar / Turizmus Online


Javult a természetes fürdővizeink minősége

Javult a természetes fürdővizeink minősége 

A 2024-ben 288 természetes fürdővizet tartottak nyilván Magyarországon. Ezek közül 193 kiváló, 58 jó és 4 tűrhető minősítést kapott.
Itt a friss TKI index

Itt a friss TKI index 

2025. májusban a turisztikai cégek 70 százalék szolgáltatási árainak növekedéséről számolt be az elmúlt 3 hónapra vonatkozóan az előző év azonos időszakához mérten.
Határon átívelő turisztikai egyesület született

Határon átívelő turisztikai egyesület született 

Megalakult a Fernenet – új határon átnyúló turisztikai egyesület a Fertő-tó térségében.
Életműkiállítás a belvárosi galériában

Életműkiállítás a belvárosi galériában 

Grandiózus életműkiállítással indítja útjára a nyarat a Virág Judit Galéria.
Megújult a legendás gemenci kőkereszt

Megújult a legendás gemenci kőkereszt 

A település központi részén, az árvízvédelmi töltés mellett, az egykori keselyűsi csárda előtt álló emlékművet bárki megcsodálhatja.
Indul a Muslinca Bringakör

Indul a Muslinca Bringakör 

A Muslinca Bringakör egy ingyenes, játékos, felfedező jellegű kerékpáros kihívás.
 Érdekes belföldi úti célok a hosszú hétvégén

Érdekes belföldi úti célok a hosszú hétvégén 

Siófok a legnépszerűbb pünkösdi úti cél belföldön az egyik szállásfoglaló portál friss foglalási adatai szerint a közelgő hosszú hétvégén.
Közel félezer pályázat az idei Virágos Magyarország versenyen

Közel félezer pályázat az idei Virágos Magyarország versenyen 

Az országos környezetszépítő verseny legnépszerűbb kategóriái 2025-ben az Év főtere és az Év fasora.
 Nyugdíjasok megpróbálják beállítani Phileas Fogg rekordját

Nyugdíjasok megpróbálják beállítani Phileas Fogg rekordját 

Negyven nap, majdnem 30.000 kilométer, 3274 gyalogló.
Kulturális randevú Göcsejben

Kulturális randevú Göcsejben 

Az eseménysorozat a göcseji dombok között idén 22 településen több mint 60 programot és közel 100 élményt kínál a „fenntartható lassúság” jegyében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.