Robinson Tours study a Sasok földjére

Robinson Tours study a Sasok földjére 

2018.05.29- 06.02. között, közel 30 kolléga részvételével került megszervezésre a Robinson Tours albániai tanulmányi útja. A csoport Durres régiójának szállodakínálatából kapott ízelítőt a 3 csillagos, hangulatos kis hotelektől az ötcsillagos, all inclusives szállodákig az utazásszervező széles kínálatából - tájékoztatott vasárnap Jakócs Áron ügyvezető.

Idén három új célállomásra indít a Travel Service 

Ebben az évben több mint 13%-os kapacitás bővítést hajt végre a magyar charter légitársaság, miután a tavalyi 36 után idén 41 járatpárt indít hetente Budapestről és Debrecenből. 2018-ban három új célállomás van terítéken: Barcelona, Tirana és Marsza Alam.
Az egyik legmodernebb Boeing a Travel Service flottájaban

Az egyik legmodernebb Boeing a Travel Service flottájaban 

A Travel Service csütörtökön vette át az első, 737-8 Max típusú repülőgépét. További 38-ra van megrendelése a Boeingtól. Ez a típus a Boeing legújabb repülőgépe a 787 Dreamliner üzembe állítása óta, és rengeteg fejlesztést átemeltek a Dreamliner típusról a már jól bevált 737-es legújabb generációjának tervezésekor - újságolta csütörtökön a légitársaság.
Átvette a Travel Service a cseh nemzeti légitársaságot

Átvette a Travel Service a cseh nemzeti légitársaságot 

A több éves tárgyalás sorozat és érdekegyeztetés után, most úgy tűnik, hogy a Travel Service átveszi a CSA nemzteti légitársaságot, mivel az utóbbi napokban 89%-os részesedést szerzett a korábbi nemzeti fuvarozóban.
Csatlakozott a Travel Service az európai légiszövetséghez

Csatlakozott a Travel Service az európai légiszövetséghez 

A Travel Service csatlakozott Európa legnagyobb légiszövetségéhez, az Airlines for Europe-hoz (A4E). A csehországi légitársaság Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon is működtet leányvállalatot. 

Sikeresen indult az Anubis Travel jordániai chartere 

Az Anubis Travel szeptember 24-én teltházzal indította el új jordániai járatát a Budapest-Aqaba útvonalon. Egy héttel később, az október elsejei charter szintén telházzal repült el Budapestről. 

Itt a teljes nyári chartermenetrend 

Véget ért a tanév és indul a nyári utazási főszezon, ennek apropóján megnéztük, hová repülnek az idén nyáron charterjáratok Magyarországról.

Travel Service: 25 nyári charterlánc Magyarországról 

25 charterláncot üzemeltet a nyári szezonban Magyarországról a Travel Service légitársaság a hazai utazásszervezők megbízásából. A légitársaságnak két Boeing 737-800-as típusú gépe rendelkezik magyar lajstromjellel, ezek a repülőgépek közlekednek Magyarországról a különböző üdülőhelyekre. 

Elindult az Anubis Travel hurghadai charterlánca 

Telt házzal indult el az Anubis Travel idei első saját charterjárata az egyiptomi Hurghadába, május 29-én. A láncot a Travel Service légitársaság üzemelteti.

Nyári tervek, átrendezett kapacitások 

Az érdeklődés átalakulásának megfelelően átrendezte kapacitásait az idei nyárra az Anubis Travel. A görög szigetek kiemelt figyelmet kap idén. Az év során megkezdi működését a cégcsoport két új tagja Csehországban és Ausztriában.

Charterjáratok indulnak Izlandra Budapestről 

A Travel Service charterei idén négy alkalommal, tavasszal és ősszel közlekednek Budapest és Keflavík között, a gépeket a Bono Utazási Központ bérli izlandi partnereivel együtt.

15 nyaralóhelyre repül a Travel Service idén Magyarországról 

Megosztotta lapunkkal ez évi charternaptárát a Travel Service, melyből kiderül, hogy 15 népszerű üdülőhelyre szerződött le öt utazásszervezővel a légitársaság.

Kínaiak a Travel Service-ben 

Szeptember elején jelentették be, hogy a kínai, CEFC nevű vállalat megvásárolta a Travel Service légitársaság 10%-át, és hamarosan ennél nagyobb részesedést fog szerezni a cseh szállítóban. Az új befektető bevonása után nagyszabású terveket dédelget a Travel Service: regionális vezető szerepre tör.

Kínai cég vásárolt be a Travel Service-ben 

A kínai CEFC egyelőre 10%-át vásárolta meg a Travel Service-nek, de ennél nagyobb részesedést fog szerezni a cseh légitársaságban.

A Travel Service a második legnagyobb részvényese a Czech Airlines-nak 

Nem gyakori eset, hogy egy charterszállításokra specializálódott légi szállító egy menetrendszerű légitársaság második legnagyobb részvényese legyen, de a 2007-ben alapított Travel Service esetében most ez történt.

A Travel Service-é lett a Cseh Légitársaság 34 százaléka 

A cseh Travel Service megvette a Cseh Légitársaság (CSA) részvényeinek 34 százalékát, ezzel annak második legnagyobb részvényesévé vált - közölték az érintett társaságok kedden Prágában.

Boeingekre cseréli Airbusait a Travel Service 

Áprilistól lecseréli két Magyarországon állomásozó repülőgépét a Travel Service charterlégitársaság. A 180 férőhelyes Airbus A320-asok helyett 189 üléses Boeing 737-800 Next Generation típusú repülőgépeket bocsát a bérlő utazásszervezők rendelkezésére – közölte lapunkkal Farkas Attila, a légitársaság magyarországi ügyvezetője.

Rodosz: vészesen fogynak a helyek 

Jól fogynak a klasszikus mediterrán úti célokba kínált helyek az Anubis Travelnél. Náluk eddig Rodosz a legnépszerűbb az idén.

Már májustól utazhatunk Egyiptomba az ETI-vel 

Az ETI úgy döntött, hogy június helyett már májustól charterrel utaztat Hurghadába.

A cseh CSA résztulajdonosa lesz a Travel Service 

A cseh nemzeti légitársaság 34%-a kerül a chartereiről ismert Travel Service-hez.

Minden magyar turistát hazaszállítanak Egyiptomból 

Mind az 1300, Egyiptomban tartózkodó utasukat hazaszállítják péntekig a magyarországi kiutaztató utazási irodák - tájékoztatta a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ) szóvivője vasárnap az MTI-t.

Bővíti flottáját a Travel Service 

Egy új Boeing 737-800-as repülőgéppel bővíti flottáját a Travel Service cseh charter légitársaság. 

Charterpartnert vált a Neckermann 

A cég a szlovák Samair-t választotta - árulta el érdeklődésünkre a Neckermann (NUR).

Kiszállt a Travel Service-ből az Icelandair 

Eladta 30%-os kisebbségi részesedését a cseh Travel Service Airlines légitársaságban az Icelandair, értesült a Ch-Aviation. 

Ki lett a magyar utasok kedvenc légitársasága? 

Csütörtök délelőtt újságírók és a légitársaságok képviselői együtt izgulhattak a Pavillon de Paris étteremben, ahol kiderült, a hazai utazók kit választottak meg legkedvencebb légitársaságaiknak.

Helyreigazítás 

Kedden megjelent Tunézia, Egyiptom, Zöld-foki-szigetek című cikkünk utolsó mondatában téves információ szerepelt. 

Travel Service: marad minden a régiben 

Mégsem kezd a Travel Service légitársaság közvetlen értékesítésbe egyes járatain a télen. Mint arról korábban beszámoltunk, a Travel Service charter légitársaság négy úticélra - Bangkok, Phuket, Las Palmas és Tenerife - tervezte volna a közvetlen értékesítést a téli szezonban.

Fasírtban a Travel Service és az utazási irodák? 

A légitársaság tervei szerint ősztől a Bangkok, Phuket, Las Palmas és Tenerife útvonalakra közvetlenül is válthatnak jegyet az utasok a Travel Service gépeire.

A Malév visszavett gépei kerülnek a Travel Service-hez 

Több pontatlanságra hívta fel szerkesztőségünk figyelmét a lapunkban „Három repülőgépet vesz a Travel Service” címmel megjelent, eredetileg a Mlada Fronta Dnes hírét feldolgozó MTI-s hírben Gyertyános András, a Malév nyugalmazott társasági titkára.

Három repülőgépet vesz a Travel Service 

Három személyszállító repülőgépet vett csődbe ment európai légitársaságoktól - közülük kettőt a Malévtől - a Travel Service cseh magán légitársaság. Mindhárom gép Boeing 737-700 típusú - írja a Mlaád Fronta Dnes című cseh napilap pénteken.

Anubis: teljes kihasználtsággal indul a szezon 

Az Anubis Travel első nyári charterjárata április 28-án indul Hurghadára és Aqabába.

Márciustól indulnak a Smartwings járatai 

Kilenc desztinációra indulnak menetrend szerinti járatai a következő hónapokban a Smartwings légitársaságnak, tudta meg lapunk. 

Már megint a Travel Service a Malév kérő? 

A cseh hátterű Travel Service-szel folytat tárgyalásokat a kormány egy Budapest központú új nemzeti légitársaság indításáról. A Malévot pedig valószínűleg hagyják csődbe menni - írja a Világgazdaság.

Leszállt az egyiptomi gép Budapesten 

 Csaknem 150-en hazaérkeztek hétfőre virradóra abból a magyar turistacsoportból, amelynek egy része balesetet szenvedett az egyiptomi Hurghadában; egyes információk szerint azonban a balesetet szenvedett busz utasai közül senki sem jött haza.

Egzotikumok a téli charteres kínálatban 

Bár a nyári charterjáratok egy része egészen október végéig közlekedik, a hazai utazásszervezők már lázasan készülnek a téli időszakra.

Cseh kérője akadt a Malévnak 

Vételi szándékáról a társaság levélben értesítette a kormányfőt illetve Fellegi Tamást, az illetékes tárca vezetőjét.

Második nyári szezonjára készül a Sun & Fun Holidays 

Törökország, Egyiptom és Tunézia szerepel a tavaly debütált Sun & Fun Holidays 2010-es nyári kínálatában. A társaság utasai heti két-két charterjárattal juthatnak el mindhárom úti célba. Munkatársunktól

Az Aeroviva állít, a Travel Service cáfol 

Farkas Attila, a Travel Service ügyvezetője cáfolja az Aeroviva állítását, mely szerint cége nem szerzett be minden engedélyt charter járataihoz.

4000 utast érint az Aeroviva csődje 

Heti 4 charterláncon 4000 utast szállított volna az Aeroviva a Travel Service charter légitársaság gépein. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!