hirdetés

A PayPallt teszteli a francia McDonalds

Az étteremlánc új fizetési rendszert tesztel, amelyet saját rendelő és fizető mobil alkalmazásán keresztül tesz elérhetővé. A rendszert az eBay mobil fizetési platformja, a PayPal adja - adta hírül a Marketinginfo.

hirdetés

A PayPallal fizető vásárlók külön sorban állnak a tesztben részt vevő 30 francia McDonald's-ban. Az idei augusztus fontos hónap lett a mobil fizetési rendszerek vendéglátóipari történetében. Az étteremlánc kezdeményezését nem sokkal előzte meg a Starbucks és a Square hasonló szolgáltatásokra épülő megállapodása - írja a CMO online. 

A Dunkin' Donuts szintén fizetési felületként funkcionáló alkalmazást indított az Egyesült Államokban, amely egy érdekes funkciót is magába foglal: 100 dollárt lehet küldeni vele egy ismerősünknek, aki levásárolhatja az összeget lánc egységeiben. (forrás: Marketinginfo)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk