Digitális újdonságokkal várja a családokat a Gundel Kert

Érintésmentes kávéházi és éttermi, továbbá gyermek-, és kutya étlappal csábítja a vendégeket a megújult Gundel Kert.

Folytatódik a Gundel Étterem újrapozícionálása: miután tavaly decemberben megújult belső térrel, újragondolt, ám továbbra is magyar étlappal és új szakemberekkel nyitott újra a pandémia után, májusban a koncepcióváltást folytatva a Gundel Kert gyermek- és kutyabarát vendéglátóhelyként debütált, amit a külön a gyerekek és négylábúak számára készített étlap is jelez. A frissített, könnyedebb, pénztárca barátabbá tett étlapokat pedig a Screbo digitális megoldásai teszik még egyedibbé. 

A Screbo eredetileg apartmanokba és szállodai szobákba kihelyezett tabletes megoldásokkal került be a köztudatba, ám a kovidra adott azonnali válaszként előrukkoltak egy éttermek számára elérhető érintésmentes étlap funkcióval is. A fejlesztés különlegessége, hogy a QR kóddal elérhető éttermek profilján nem csak az
étlap látható, hanem egyfajta mini weboldalként az étterem története, képgaléria és egyéb érdekes
menüpontok is elérhetők. A Screbo folyamatos fejlesztésével 2022 tavaszára elkészült Gundel Étterem
tovább gondolt oldala is, amely már nem csak az éttermi és kávéházi érintésmentes étlapot, hanem a
gyerek-, és kutyaétlapot és a gyerekek számára a játszótéri programot is tartalmazza.

“Az új felületen minden olyan érdekes elemet meg tudunk mutatni, ami a Gundel történetében fontos, ráadásul
angol és magyar nyelven is.” - mondta Pintér Mariann, a Gundel Étterem és Kávéház marketingvezetője.

Megemlítette, hogy a decemberi nyitást követően azt vették észre, hogy az asztaloknál ülő családok a gyereket a mobiltelefonnal vagy tablettel foglalják le egy-egy étkezés alkalmával. És mivel a megújult koncepció jegyében az ételek és a környezet összhangja mellett az éleményekre is komoly figyelmet fordítanak, ezért  lett a Gundel Kids név alatt futó gyermekétlap különlegessége egy olyan egyedi alkalmazás, ami egyben játék program is. A kisebbek egy térkép segítségével fedezhetik fel a játszótéri játékokat, illetve telefonon, vagy tableten kiválaszthatják a Gundel saját mobil színezőjét, de akár meghallgathatnak vagy elolvashatnak egy, az étterem történetéhez köthető mesét Marczali Ágnes csodás ábrázolásával és Kalocsányi Gábor hangján.


A Screbo adminisztrációs felülete bárki számára könnyen kezelhető, felépítése egyedileg alakítható,
bármilyen típusú tartalommal kiegészíthető és gyorsan módosítható. “A Screbo admin felületen látjuk,
hogy rögtön az első nap mennyi volt az elérés, tehát hányan nézték meg a QR-kódot és az egyes
aloldalakat. Nyilván ez a legfőbb szempont abban, hogy később milyen típusú tartalmakkal bővítsük a
platformot.” - tette hozzá Vadász Gábor, a Screbo ügyvezetője.

A vendéglátóiparban tapasztalható munkaerőhiány miatt egyre többen fordulnak olyan digitális
megoldásokhoz, amelyek az innovatív élmények mellett tehermentesítik a túlterhelt személyzetet. A
problémára megoldásként a Screbo kifejlesztette azt a rendszert, ahol az éttermekben minden egyes asztal
külön QR kóddal rendelkezik, így a rendelések közvetlenül leadhatók a felületen. Ennek egy leegyszerűsített és barátságosabb változata az úgynevezett “pincérhívó” funkció, amely ideális köztes megoldás a kapacitás optimalizálására a személyesség megtartásával.

“A QR kódos webapplikáció egy költséghatékony módszer lehet arra, hogy az éttermek helyettesítsék a
honlapjukat, vagy csak a leglényegesebb információt adják át az alkalmazással, ráadásul a fenntartási,
vagy karbantartási költségei is sokkal kedvezőbbek, sőt, a módosítás is sokkal egyszerűbb. Úgy gondolom,
hogy ez egy jó megoldás lehet más vendéglátóegységek számára is a fejlődésben. 
A Gundelben hamarosan az érintésmentes étlapunk mellett a vendégek azonnal hagyhatnak majd
véleményeket is. Szeretnénk folyamatosan fejleszteni a felületet, hogy egyfajta brand oldalként
működhessen. Nem feltétlenül az étlapra helyezzük majd a hangsúlyt, hanem amire büszkék vagyunk: a
közel 130 éves történetünkre, melyet szeretnénk átadni a vendégeinknek, kicsiknek és nagyoknak” -
ismertette a jövőbeni fejlesztési terveket a marketingvezető.

Forrás: Gundel


Sonkafőzésnél  hallgassunk Bíró Lajosra!

Sonkafőzésnél hallgassunk Bíró Lajosra!  

Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka.
Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.