Gundel-díjátadó, örömfőzéssel kísérve a Városligetben

Gundel-díjátadó, örömfőzéssel kísérve a Városligetben 

Az immár 12. alkalommal odaítélt Gundel-díjat ismét méltó körülmények közt, a városligeti Gundel Étterem történelmi hűséggel berendezett nagytermében adták át a hazai gasztronómia kíválóságainak.
Szép üzenettel készítettek filmet a történelmi étteremről - komoly elismerés a jutalma

Szép üzenettel készítettek filmet a történelmi étteremről - komoly elismerés a jutalma 

A legjobb három közé választották egy rangos filmfesztiválon a Gundel Étterem jelnyelvi kommunikációt bemutató alkotását.
A 130 éves Gundelben  hírességeknek készített ételeket kóstolhat

A 130 éves Gundelben hírességeknek készített ételeket kóstolhat 

A Gundel annyi mindenről híres... például ikonikus vendégeiről és a számukra elkészített pazar fogásokról, amelyek közül most egyet életre keltettek.
Jelnyelven kommunikáló pincérek, Braille-írásos étlap – a Gundel mindenkié

Jelnyelven kommunikáló pincérek, Braille-írásos étlap – a Gundel mindenkié 

Hallás- és látássérültek kapnak mostantól kiemelkedő figyelmet a Gundel étteremben.
Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében

Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében 

Immár harmadik alkalommal a Gundel-díjátadó ünnepség legméltóbb helyére került - a városligeti Gundel Étterembe -, ahol az idei díjazottakat ünneplő gálaebédre hívta az Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) a vendéglátós szakma krémjét. Itt minden a hagyományról, a dicső gasztromúltról, a sikeres jelenről és a felszolgálótanulók sebes igyekezetét látva a reményteli jövőről szólt.
Átadták az idei és az elmúlt két év Gundel-díjait a Gundelben

Átadták az idei és az elmúlt két év Gundel-díjait a Gundelben 

A koraestébe nyúló díjátadó gála egyik legszebb mozzanata az volt, amikor a kitüntetések átadása előtt hallhattunk a névadóval, Gundel Károllyal egy archív rádióinterjút, ahol a szakma alázatáról, az éttermükben lévő feladatok elvégzéséről és a vendégeikről beszélt. A nagyvonalú díjátadó ünnepséget a Gundel Étteremben tartották, 2022. október 16-án, vasárnap, 12 órai kezdettel.
Végre ismét Gundel-díj gála és díjátadó!

Végre ismét Gundel-díj gála és díjátadó! 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a pandémia miatt, két év kihagyás után–  ismét megrendezi évzáró Gáláját, melyen ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjakat.
Digitális újdonságokkal várja a családokat a Gundel Kert

Digitális újdonságokkal várja a családokat a Gundel Kert 

Érintésmentes kávéházi és éttermi, továbbá gyermek-, és kutya étlappal csábítja a vendégeket a megújult Gundel Kert.
Gundel újranyitás: vissza a gyökerekhez

Gundel újranyitás: vissza a gyökerekhez 

2021 májusában az Eventrend Group vette át a Gundel és a Bagolyvár étterem üzemeltetését. Az erről szóló szerződést 2021 január végén írták alá a tulajdonos Danubius Hotels (DH) képviselőivel, ez alatt mindkét hely zárva tartott. December 8-tól ismét megnyitották a Gundelt, méghozzá egy különleges, a régmúlt híres kínálatából kiinduló, azonban teljesen megújított gasztrokoncepcióval.
Gundel-díjat a Gundelben

Gundel-díjat a Gundelben 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete és a Gundel Étterem Együttműködési megállapodása alapján az elkövetkezendő években az MVI által alapított Gundel Károly díj ettől kezdve a Gundel Étteremben kerül átadásra, így kerülve méltó helyére „a szakma Kossuth-díja”-ként aposztrofált rangos szakmai elismerés.

Új marketing és kommunikációs igazgató a Gundel Étteremben 

A megújuló Gundel Étterem csapatához csatlakozik Angelus Barbara, aki több ötcsillagos szállodai brand magyarországi felépítésében szerzett tapasztalatot.

Új értékesítési igazgató a Gundel Étteremben 

A Hilton Budapest sales csapatából érkezett Göbölös Magdolna a Gundeles pozícióba.

Majdnem dobogós lett a Világbajnokságon a Gundel séfje 

Nagyon jól szerepelt a magyar versenyző a pénteken lezajlott Chaîne des Rôtisseurs gasztronómiai szervezet Frankfurtban megrendezett Ifjúsági Szakács Világbajnokságán.

A Gundel szakácsa képviseli hazánkat az Ifjúsági Szakácsvilágbajnokságon 

A világversenyt 2017. szeptember 8-án Frankfurtban rendezik meg.

Nem csak a húszéveseké a világ 

Mit csinál a vendéglátós, ha imádott munkahelyéről akkor küldik nyugdíjba egyik napról a másikra, amikor a magánélete is épp romokban hever? Ha közel fél évszázadnyi folyamatos munka után arra ébred az „akkor ma hová indulok?” helyett: „És akkor ma hol fogok enni?!” Mivel ez történt dr. Buday Gáborral, a Gundel Étterem vezérigazgatójával, érdemes megismerni a történetét…

Hungarikum lett a halasi csipke és a kalocsai őrölt paprika 

Hat új elemmel bővítette a Magyar Értéktárba sorolt és további néggyel a Hungarikumok Gyűjteményébe tartozó nemzeti értékek körét csütörtökön a Hungarikum Bizottság – jelentette be a szervezet ülését követően a vidékfejlesztési miniszter, a döntéshozó testület elnöke Tápiószentmártonban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!