hirdetés

Változás a Segreto Cukrászüzem vezetőségében

Titkos receptek, minőségi hozzávalók, különleges formák, fiatal cukrászok – ez a Segreto Cukrászat. A Keszthely és Hévíz között található Segreto Cukrászüzemben gondosan válogatott alapanyagokból készítik az egyedi formájú és különleges ízű desszerteket. (x)

hirdetés

"Az olasz torták és sütemények a firenzei Alessandro Noferini mestercukrász receptjei alapján készülnek, az alapanyagok nagy részét Olaszországból szerezzük be, hogy tökéletes ízeket készítsünk. Süteményeink fő hozzávalói: titkos receptek, minőségi hozzávalók és szorgos cukrászaink", árulta el Karádi Szabolcs tulajdonos, aki fiatal cukrászvezetőkkel dolgozik együtt.

"Fontos számomra, hogy nyitott, tanulni vágyó fiatalokkal dolgozzunk, folyamatos szakmai képzésekre és tanulmányutakra járunk, a külföldön megismert módszereket és alapanyagokat a napi munkánkban, gyártási folyamatokban használjuk. Ez a fajta újító szellem erre a generációra jellemző, ők nem a megszokások, a rutin alapján végzik munkájukat, a tanulás, az újdonságok inspirálják őket", tette hozzá a tulajdonos, majd így folytatta:
"A Segreto desszertek mind küllemükben, mind ízükben igazi olasz hangulatot varázsolnak a tányérokra, mi nem megszokott, tálcás süteményeket, hagyományos tortákat készítünk régi receptek alapján, hanem folyamatosan újítunk, új desszerteket alkotunk".

Pethe Barbara és Pálczás Martin
Pethe Barbara és Pálczás Martin

Pethe Barbara cukrászüzemvezető 23 éves, két éve dolgozik a Segreto cukrászüzemben: "Azért szeretem a cukrászatot, mert ezekkel a sütikkel/ tortákkal örömet tudok okozni másnak, amikor megkóstoljak az általam gondossággal, precízitással elkészített édességeket. Kézzel fogható terméke van a munkámnak. A célom innovatív, új desszertek készítése. Folyamatosan képzem magam, készülök a mestervizsgára, hogy a tudásomat másnak is át tudjam adni majd."

Pálczás Martin 22 évesen szintén két éve dolgozik a Segretonál: "A cukrászat nekem önmagam kreativitásának fizikális megvalósítása egy szakmán belül, amivel örömöt okozhatok az embereknek a mindennapokban.
Azért dolgozunk, hogy aki megeszi a süteményünket, azt mondhassa, atyaég, ez milyen finom! A célom az, hogy tudásomat úgy hasznosítsam, hogy aki elfogyaszt egy általam elkészített desszertet vagy tortát, teljes mértékben elégedett legyen. Eközben fontos számomra minél jobbá és jobbá válni, fejlődni és tanulni."

A Segreto desszertek a keszthelyi Segreto mintaboltban, a hévízi Macchiato Caffeban, a zalakarosi Segreto Caffeban és az ország több viszonteladójánál található és vásárolható meg. (x)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk