hirdetés

Szállodanyitás a Balatonnál

A vártnál nagyobb érdeklődés és sikeresen megvalósított üzleti rendezvények fémjelzik az új Hotel Yacht eddigi tevékenységét. A bizakodó hangulatú ünnepélyes megnyitón elhangzott: a kezdeti eredmények alapján méltán fűzhetők nagy remények a Hotel Yacht további működéséhez.

hirdetés

Idén új, négycsillagos wellness- és konferenciaszálloda nyitotta meg kapuit Siófok városában a beruházó SH-Fejlesztő Kft. által elnyert uniós támogatásnak köszönhetően. Bár a Hotel Yacht már január óta fogad vendégeket, a szálloda ünnepélyes megnyitójára 2016. március 31-én került sor. Jelen volt és beszédet mondott Hamvas Péter, Siófok város alpolgármestere, Witzmann Mihály országgyűlési képviselő, Havas Péter, a beruházó SH-Fejlesztő ügyvezető igazgatója, Boldizsár Zoltán, az üzemeltető Service4You ügyvezető igazgatója és Csonka Sándor szállodaigazgató. A Hotel Yacht eddigi, negyedéves működésének tapasztalatai alapján a megnyitón felszólalók megalapozottan fűztek nagy reményeket a további eredményes működéshez.

A szálloda egyedülálló szolgáltatásokkal célozta meg előkelő helyét a turisztikai piacon. Elhelyezkedésének köszönhetően a Hotel Yacht páratlan panorámával rendelkezik, szobáinak többségéből teljes kilátás nyílik a Balatonra és a vitorláskikötőre. A Service4You által üzemeltetett szálloda célja, hogy sokrétű szolgáltatásaival elnyerje az utazóközönség bizalmát: finom egyensúlyt biztosítva szolgálja mind az üzleti céllal utazók, mind a pihenni vágyók igényeit.

A szálloda legfelső szintjén egy balatoni panorámás, akár 250 fő befogadására alkalmas konferenciaközpont került kialakításra plenáris teremmel, lounge-al és terasszal. A terem mobilfalak segítségével tovább szekcionálható. A változatosan berendezhető, természetes fényű, jól dekorálható terem a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve tökéletes helyszíne konferenciáknak, szakmai tudományos programoknak, csapatépítő tréningeknek, üzleti tárgyalásoknak.

2016. januári nyitása óta a szálloda több sikeresen lebonyolított rendezvénnyel büszkélkedhet: a visszajelzések azt mutatják, hogy a Hotel Yacht olyan komplex és színvonalas szolgáltatást kínál, amellyel bátran felveheti a versenyt a hazai rendezvénypiacon. Multinacionális cégek és szakmai szervezetek részéről kaptunk már felkérést, s ezek eredményes megvalósításának köszönhetően több megbízónkat még az idei évben visszatérő üzleti partnerként üdvözölhetjük.

Az elmúlt 2 hónap eredményei bizonyítják, hogy a Hotel Yacht megállja helyét a négycsillagos wellness- és konferenciaszállodák egészséges versenyében, és színesíti a hazai, azon belül a térség szolgáltatási palettáját. A szálloda nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a rendezvények professzionális lebonyolítása mellett az egyéni vendégkörnek is teljesüljön minden, a pihenéssel és feltöltődéssel kapcsolatos elvárása. Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy a nálunk szervezett rendezvények vendégeit visszatérő egyéni vendégként is köszönthetjük!

A vártnál nagyobb érdeklődés tapasztalható a szálloda iránt Siófok város részéről: ez köszönhető a helyi kezdeményezéseknek, és az olyan, országos programokon való részvételnek is, mint például a Torkos Csütörtök, amely egyben bemutatkozási lehetőség is volt a Hotel Yachtnak, és rendkívüli sikerrel zárult.

A szálloda célja, hogy a siófoki lakosok számára is elérhető programokat, tematikus esteket szervezzen. A balatoni vitorlázó közönségnek kifejezetten vonzó célpontot jelent a vitorlásszezon kezdetével a Hotel Yacht à la carte étterme és kávézóterasza. Az elhelyezkedésnek és az éttermi szolgáltatásoknak köszönhetően minden adott ahhoz, hogy a kikötőbe látogató vagy éppen hajóval érkező vendégeknek kedvelt találkozópontja legyen a BlueDot Bisztro. Az étlapon található fogások tükrözik a nemzetközi és a magyaros konyha ízvilágát, miközben figyelmet fordítunk a gyermekekkel érkezők és a kulináris élvezetekre vágyók igényeire is. A szállóvendégeknek a félpanziós ellátáson felül lehetőségük van arra is, hogy az à la carte étlapról válasszanak. Az étterem kikötőre néző terasza zenés nyáresti programoknak is helyszínéül szolgál majd, így elmondható, hogy a BlueDot Bisztróval megálmodott koncepció is megvalósult, és az étterem a szállodával összeforrva, mégis különálló brandként jelenhet meg a piacon. T

ovábbi információk a szállodáról: A Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok a négycsillagos szállodák kényelmével várja, és nemzetközi színvonalon szolgálja ki a turisztikai, egészségügyi, wellness és business céllal érkező külföldi és hazai vendégeket. A 205 férőhelyet több mint 70 letisztult stílusú, modern dizájnú, otthonos szoba biztosítja.

A Hotel Yacht földszintjén egy komplex szolgáltatást nyújtó egészségmegőrző részleg került kialakításra, mely önálló egységként üzemel. Kínálatát a szálloda vendégei az Országos Egészségpénztár által nem finanszírozott járóbeteg-ellátásként, nem sürgősségi esetben végzett orvosi és egészség-megőrzési szolgáltatásként vehetik igénybe. Egy külön épületszárnyban egyedi hangulatú, többféle medencével és szauna részleggel ellátott, napozóterasszal és szabadtéri masszázspavilonnal bővített, tágas és magas színvonalú wellness részleg valósult meg. A családbarát wellness központ több nemzedék számára egyidejűleg képes biztosítani a pihenést és a rekreációt. A családok kényelmét, a gyermekek szórakozását és egyben a szülők nyugalmát a MóKaland játszóház térítésmentes, meghatározott időszakokban szervezett programjai is szolgálják.

A Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok a Dél-Dunántúli Operatív Program, Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban pályázati kiírás keretében 999.973.083 Ft támogatást nyert el.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk