hirdetés

Új szakember a Danubius Hotels vezetőségében

A fejlesztésekért, terjeszkedésért felel ezentúl Group Director of Development pozícióban a szállodaláncnál.

hirdetés

 A Danubius Hotels vezetőségébe új szakember érkezik Róna Andrea személyében. A vezető több évtizedes tapasztalattal rendelkezik szállodaüzemeltetés és fejlesztés, továbbá vagyonkezelés területeken. Róna Andrea, Group Director of  Development pozícióban, a hazai és európai Danubius Hotels márkákhoz csatlakozó szállodákért egyaránt felel.

Róna Andrea
Róna Andrea
 

A szakember feladata a cégcsoport bővítésének és fejlesztéseinek stratégiai és operatív összefogása, további szállodák üzemeltetésének megszerzése, új terjeszkedési területek feltérképezése.

Az ismert és elismert szállodai szakember több mint 15 évet dolgozott szállodaüzemeltetés és fejlesztés területén, majd 8 éven át a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél tett szert szakmai tapasztalatra. Nevéhez fűződik számos hazai szálloda piaci bevezetése, megnyitása, sportcsarnokok üzemeltetése és fejlesztése.

„Nagyon örülök, hogy egy széleskörű tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozik hozzánk Róna Andrea személyében. Célunk, hogy szállodaüzemeltetőként sikeresen tudjunk tovább terjeszkedni a hazai és az európai piacon", mondta Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója, majd hozzátette: "Ugyan a minket körülvevő környezet még mindig nem kiszámítható, de ez a kiváló csapat bebizonyította, hogy nem ideális körülmények között is képes fantasztikus sikereket elérni. Tulajdonosaink pedig, bízva a Danubius szakértelmében, elkötelezettek a szállodalánc bővítése mellett és hosszú távra terveznek.”

A Danubius Hotels számos, a Covid járvány által megakasztott beruházási projektjét sikerült az idén befejezni. Így kerülhetett sor a Radisson Blu Béke hotel teljeskörű felújítására, de megújult a Danubius Hotel Astoria 44 szobája is. A napokban pedig megnyílt a szállodalánc legújabb ékköveként számontartott, White Raven skybar & lounge. A lélegzetelállító panorámával rendelkező bár, a lánc ötcsillagos szállodájának, a Hilton Budapestnek a tetőteraszán nyújt prémium szolgáltatást.

Róna Andrea elérhetőségei:

Róna Andrea, Group Director of Development

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: +36 20 267 9316

 

(forrás: Danubius Hotels / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk