hirdetés
hirdetés

A legnépszerűbb célállomások a FlixBus-nál

A FlixBus nemzetközi távolsági buszszolgáltató adatai alapján az idei turisztikai főszezonban Ausztria, Horvátország és Szlovákia volt a három legnépszerűbb úti cél a zöld távolsági busszal utazók  körében. A mobilitási cég az őszi időszakban is számos összeköttetést biztosít Európa városaiba - tájékoztatta lapunkat a társaság.

hirdetés

A FlixBus a turisztikai főszezon elején indította újra Magyarországot érintő járatait. A kezdeti menetrend gyorsan bővült, így nyár közepén már több mint tíz országba utazhattak a magyarok átszállás nélkül távolsági busszal. A legnépszerűbb célországok Ausztria, Horvátország és Szlovákia voltak, a városok közül Bécsbe érkezett a legtöbb Magyarországról induló utas.

 

Idén hét magyar városból indultak járatok. Budapest után Győrből keltek útra a legtöbben FlixBus-szal a nyári hónapokban, emellett Szegedről, Siófokról, Pécsről és Harkányból is elérhetők voltak nemzetközi összeköttetések. Júliusban újonnan került a hálózatba Nyíregyháza, ahonnan több ukrán városba, például Ungvárra, Munkácsra vagy Lvovbe utazhatnak a FlixBus ügyfelei.

A mobiltási cég a nyár elmúltával is folytatja a járatok üzemeltetését Európa-szerte, Magyarországról többek közt Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Olaszországba, Szlovéniába vagy Franciországba is kínál utazási lehetőséget. Budapestről a járatsűrűség ősszel is Bécs irányába lesz a legnagyobb, a forgalmasabb napokon akár napi tíz indulási lehetőség közül is választhatnak az utasok.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk