hirdetés
hirdetés

A Ryanair visszavág: budapesti járatok törlése

Több Budapestről induló útvonalát is törölte a Ryanair ír fapados légitársaság az extraprofitadó körüli adok-kapok miatt.

hirdetés
Valószínűleg azért döntöttek így, mert több járatuknál nem éri meg kifizetniük az utasonkénti 3900 forint repülési illetéket, vette észre az okosutas.hu portál információja alapján az index.hu nagyközönségi portál.

 

Útvonal-megszüntetésekkel reagálhatott a Ryanair légitársaság a magyar kormány által előírt extraprofitadóra. Kikerült a budapesti menetrendből Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga és Torino.

Az okosutas.hu által észrevett információ szerint azok az útvonalak nem részei a listának, melyek az eredeti terv szerint is leálltak volna télre. Ehhez tartozik például a sokak által kedvelt téli úti cél, Rimini is. Ugyanakkor szerintük jól láthatóan azt várta a társaság, hogy a foglalások alapján kiderüljön, melyik járatra vásárolnak kevesebb jegyet, ugyanis ezek nem bírják el az utasok után fizetendő költséget.

A teljes cikk megtalálható: ITT

(forrás: okosutas.hu / index.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk