hirdetés
hirdetés

A Ryanair visszavág: budapesti járatok törlése

Több Budapestről induló útvonalát is törölte a Ryanair ír fapados légitársaság az extraprofitadó körüli adok-kapok miatt.

hirdetés
Valószínűleg azért döntöttek így, mert több járatuknál nem éri meg kifizetniük az utasonkénti 3900 forint repülési illetéket, vette észre az okosutas.hu portál információja alapján az index.hu nagyközönségi portál.

 

Útvonal-megszüntetésekkel reagálhatott a Ryanair légitársaság a magyar kormány által előírt extraprofitadóra. Kikerült a budapesti menetrendből Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga és Torino.

Az okosutas.hu által észrevett információ szerint azok az útvonalak nem részei a listának, melyek az eredeti terv szerint is leálltak volna télre. Ehhez tartozik például a sokak által kedvelt téli úti cél, Rimini is. Ugyanakkor szerintük jól láthatóan azt várta a társaság, hogy a foglalások alapján kiderüljön, melyik járatra vásárolnak kevesebb jegyet, ugyanis ezek nem bírják el az utasok után fizetendő költséget.

A teljes cikk megtalálható: ITT

(forrás: okosutas.hu / index.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk