hirdetés
hirdetés

A világ három legnagyobb óceánjárója először együtt a tengeren

A Royal Caribbean legújabb hajóját, a Harmony of the Seas-t testvérei, az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas köszöntötte Florida partjainál - közölte hétfőn a hajós társaság.

hirdetés

A Royal Caribbean International Oasis-osztályának hajói, az Oasis of the Seas, az Allure of the Seas és a legújabb Harmony of the Seas felsorakoztak, hogy köszöntsék egymást először, és valószínűleg most az egyszer együtt a tengeren. A példátlan találkozóra annak alkalmából került sor, hogy a Harmony of the Seas megérkezett új bázis kikötőjébe a fort lauderdale-i Port Evergladesbe. Az Oasis-osztály hajói építészeti és mérnöki csodák, melyek váratlan fedélzeti meglepetésekkel várják utasaikat. Mindegyik hajón hét olyan tematikus körzet található – az Oasis-osztály különleges védjegyei – mint a buja Central Park közel 12 ezer növénnyel, vagy szörfszimulátor és a félelmetes, kilenc emelet magasban suhanó drótkötélpálya. Bérelhető kétszintes loft lakosztály, van vízi-színházról, kézzel faragott körhinta és liftező bárjáról.

A három hajó közül a legújabb és legfiatalabb, a Harmony of the Seas, hivatalosan is a világ legnagyobb óceánjárója, hossza csupán egy lábbal, súlya 1700 tonnával kőrözi le testvéreit. A Harmony további izgalmas újdonságokat hozott a fedélzetre, mint pl. a 10 emelet magas csúszdát, vagy a páratlan Broadway stílusú szórakoztatást, illetve a legújabb technológiát, a leggyorsabb internetet a tengeren és kifinomult gasztronómiát.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai