hirdetés
hirdetés

airBaltic: újraindul a Budapest - Riga járatpár

Augusztus 11-től a lett airBaltic légitársaság újraindítja közvetlen járatait Riga és Budapest között. A járatok hetente kétszer közlekednek, Airbus A220-300 repülőgépekkel történik az utazás.

hirdetés

Martin Gauss, az airBaltic vezérigazgatója: „Örülünk, hogy visszatérünk közvetlen járatainkkal Riga és Budapest között. A pandémia okozta helyzet figyelemmel kísérésével és különféle szigorú biztonsági intézkedések betartásával bővítjük járatain sorát, és e program része a mostani ismételt járatindítás Budapest és Riga között. ”

Az airBaltic jelenleg közvetlen járatokat indít Rigából, Tallinnból és Vilniusból különböző európai üzleti desztinációkra és népszerű szabadidős célpontokba. 

Minden további szükséges információ: itt.

 

(forrás: mmacomms)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk