hirdetés
hirdetés

China Airlines újraindulás Bécsből

A covid okozta leállást követően áprilistól újra indítja Bécs-Tajpej járatpárját a tajvani  légitársaság.

hirdetés

Az előzetes menetrend szerint április 23-án, május 21-én és június 22-én közlekednek a járatok Airbus  A350-es gépekkel. A magyar utasok is szívesen repülnek bécsi átszállással, mivel Schwechatra kiváló csatlakozási lehetőséget biztosítanak  a Flixbus közvetlen reptéri,-  valamint az Austrian Airlines járatai.

 

A gépek CI64 –es járatszámmal Bécs és Tajpej között. 21.00-kor indulnak és másnap délután helyi idő szerint 14.55-kor érkeznek a tajvani fővárosba. A visszaútnál a CI63-as járatszámú gépekkel reggel 9.30-kor indulnak Tajpejből és 16.40-kor érkeznek Bécsbe.

A légitársaság járatai Frankfurtból hetente kétszer, Amszterdamból és Londonból heti egy-egy alkalommal repülnek non-stop Tajpejbe.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk