hirdetés
hirdetés

Codeshare megállapodás a KLM és az ITA között

A holland királyi légitársaság jelentősen bővíti olaszországi célállomásainak számát, miután codeshare megállapodást kötött az olaszok új nemzeti légitársaságával, az ITA Airways-zel.

hirdetés

A megállapodásnak köszönhetően mindkét légitársaság utasai az eddiginél is szélesebb kínálatból válogathatnak, emellett a cégek biztosítják a schipholi és fiumicinói átszállást is.

 

Azzal, hogy a KLM kódja az ITA egyes dél-olaszországi járataira is rákerül, a kínálatban nyolc új célállomás válik elérhetővé. Római átszállással Palermo, Reggio Calabria, Bari, Brindisi, Lamezia Terme és Trieszt mellett Málta és Tirana is rövidesen foglalható lesz.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, a holland légitársaság jelenleg naponta 18 járatot üzemeltet Olaszországba, a schipholi repülőtérről Milánó (Malpensa és Linate is), Torino, Genova, Róma, Velence, Firenze, Bologna és Catania érhető el.

Az ITA Airways szintén bővíteni tudja kínálatát, ugyanis a hollandok több, európai városba közlekedő járata kapja meg az olasz cég kódját is. Elsősorban brit és skandináv célállomásokkal bővül majd így az ITA Airways hálózata.

Pieter Elbers, a KLM vezérigazgatója szerint az olyan partneri kapcsolatok, mint ez, segítenek abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsanak a Schipholon átszálló utasainknak.

(forrás: KLM – Holland Királyi Légitársaság)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk